Az esküvő napján halt meg a templom előtt. A vőlegény megpróbálta megmenteni az életét, azonban váratlan dolog történt

Megosztás

- Hirdetés -

Ez lett volna életük legszebb napja. A nap, amikor a 31 éves Flavio Goncalev és 30 éves szerelme, Jessica Guedes kimondta a boldogító igent. A sorsnak azonban egészen más tervei voltak a párral. A menyasszony az esküvője napján meghalt.

kep 2022 06 30 130126727 Az esküvő napján halt meg a templom előtt. A vőlegény megpróbálta megmenteni az életét, azonban váratlan dolog történt

Évek óta vártak erre a napra

Flavio Goncalves hivatásos tűzoltó, és Jessica Guedes nővér úgy döntöttek, hogy életük hátralévő részét együtt töltik házaspárként.

Sőt, a baba is úton volt. Az esküvője napján, azaz 2019. szeptember 15-én vasárnap, hat hónapos terhes volt.

- Hirdetés -
kep 2022 06 30 124616082 Az esküvő napján halt meg a templom előtt. A vőlegény megpróbálta megmenteni az életét, azonban váratlan dolog történt

A vőlegény a párját várta, de valami olyasmi történt, amire senki sem számított…

Minden készen állt. A templom tele volt vendégekkel és Flavio a kedvesét várta. Jessica és unokatestvére egy gyönyörű limuzinnal közeledett a templom felé.

Ekkor, hirtelen a menyasszony nyaki fájdalmakra és hirtelen szédülésre kezdett panaszkodni. Elsőre azt hitte, hogy ezek csupán az esküvői stressz tünetei és mindjárt el is múlnak. Sajnos ez nem történt meg. Nem sokkal a limuzin megérkezését követően a 30 éves nő elájult.

Flavio Goncalvez nem sokkal a tragédia után a brazil Crescer magazinnak elmondta:

Aggódtam, mert az oltár előtt vártam rá, de még mindig nem jött. Egyszer az unokatestvére berohant a templomba. Azt mondta, hogy Jessica elájult. Kinyitottam a kocsi ajtaját és Jessica egy pillanatra magához tért. Azt mondta, minden rendben van, de hát- és nyakfájdalmai vannak. Hét éve mentem az emberek életét tűzoltóként. Tudtam, mit kell tennem. Kivettem a kocsiból és elkezdtem az elsősegélynyújtási protokollt.

- Hirdetés -
kep 2022 06 30 124906028 Az esküvő napján halt meg a templom előtt. A vőlegény megpróbálta megmenteni az életét, azonban váratlan dolog történt

Azonnal kórházba szállították, de nem tudtak segíteni rajta. A halál oka terhességi preeklampszia, pontosabban egy agyvérzés, amit a terhességi preeklampszia okozta nagyon magas vérnyomás miatt következett be.

Jessica méhét eltávolítottak, és egyúttal meg is szakították a terhességét. Mindezt azért, hogy a nő életben maradhasson. Az orvosok minden tőlük telhetőt megtettek, de a menyasszony nem élte túl a műtétet.

kep 2022 06 30 130049544 Az esküvő napján halt meg a templom előtt. A vőlegény megpróbálta megmenteni az életét, azonban váratlan dolog történt

Az anyából eltávolították a magzatot. Sophia 930 grammot nyomott és 34 cm volt. Hetekig volt az intenzív osztályon. Viszont neki hála, az apukának nagyon gyorsan túl kellett tennie magát a traumán, melyet felesége elvesztése okozott.

- Hirdetés -
kep 2022 06 30 130156945 Az esküvő napján halt meg a templom előtt. A vőlegény megpróbálta megmenteni az életét, azonban váratlan dolog történt

Jessica örömteli ember volt, aki szerette az életet. Annyira szerettem volna, hogy a férje és az apja lehessek a lányunknak. Erős leszek, és nem engedem, hogy bármi is megtörjön. Életem szerelme megtanított bánni és tisztelni a nőket, így tudom, hogyan kell vigyázni Sophiára.

Jessica hátrahagyott egy kislányt. Neki köszönhetően Flaviónak még mindig van kiért élnie. Kedvese egy darabja tovább kíséri őt az útján.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!