Az ikerpár ugyanahhoz a férfihoz ment feleségül. Most egy újabb beteg ötlettel álltak elő…

- Hirdetés -

Írtunk már korábban az egypetéjű ausztrál ikerpárról, akiknek ugyanazon férfi a vőlegényük és egyébként is mindent együtt csinálnak.

Anna és Lucy DeCinque (35) a napjuk minden percét együtt töltik. Együtt esznek, zuhanyoznak, öltözködnek és együtt mennek aludni is. Ugyanazt a férfit választották vőlegényüknek.

Most kitalálták, hogy egyszerre szeretnének babát várni. Sőt! Kitalálták, hogy ugyanakkor szeretnék a fogantatást is.

- Hirdetés -

Kilenc éve vannak együtt Ben Byrne-nal, akinek fel kell kötnie a gatyát, hogy ez a művelet sikerüljön.

Anna a New York Postnak így nyilatkozott: „Még a vécére is együtt megyünk. Ha zuhanyozni akar valamelyikünk, azt is együtt csináljuk.”

„Te megmondod mit akarsz, mi megtesszük! Sosem vagyunk külön. Nem is gondolnám, hogy képesek lennénk egymás nélkül meglenni”

- Hirdetés -

Párjuk azt állítja, hogy ha valamiért véletlenül külön kell lenniük, akkor látszik a lányokon a szorongás.

A világ egyik leghasonlóbb ikerpárja annyira kötődik egymáshoz, hogy még az ételüket is grammra pontosan porciózzák, hogy ugyanannyit egyenek.

Életmódjuk következtében a lányok ovulációs ciklusai is egymáshoz igazodtak.

- Hirdetés -

Sajnos az ikreknek azonban a teherbe esés is egyformán nehéz. A folyamat a vártnál sokkal nehezebb. Pláne így, hogy megpróbálták összehangolni.

Még egy reality show is készült a trióról.

Egy kis videó is.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!