Az ilyen férfiak jobban szeretik a „szürke egereket”. Ők inkább igazi társra vágynak, mintsem bombanőre

Megosztás

- Hirdetés -

Számít a csillagjegy, ha találkozunk egy potenciális partnerrel? Egyesek szerint az állatöv egyezése egy fontos kulcskérdés. Például ezek a férfiak jobban szeretik a „szürke egereket”, akik nyugodt személyiségek, konfliktusmentesek, visszahúzódók. Pont erre van szükségük.

Szereted felkelteni a figyelmet, sokat beszélgetni, színes ruhákba öltözni? Valószínűleg ezeknek a férfiaknak a figyelmét nem Te fogod felkelteni.

kep 2022 07 22 085738984 Az ilyen férfiak jobban szeretik a "szürke egereket". Ők inkább igazi társra vágynak, mintsem bombanőre

Ezeknek a csillagjegyeknek a képviselői ritkán randevúznak népszerű nőkkel. Nem szeretik, ha párjukra felfigyelnek a férfiak mert az magabiztos és szexi. Jobban szeretik, ha egy nő van mellettük, aki minden szabadidejét nekik szenteli, és teljes mértékben aláveti magát a férfinak.

- Hirdetés -
kep 2022 07 22 085729544 Az ilyen férfiak jobban szeretik a "szürke egereket". Ők inkább igazi társra vágynak, mintsem bombanőre

BAK

Eme csillagjegyhez tartozó férfi komolyan veszi a kapcsolatot. Már az első randevú alkalmával azon töpreng, vajon egy nőben megvannak-e az „ideális partner” tulajdonságai – olyan, akivel élete hátralévő részét leélheti. Ezért a Bak inkább elutasítja a kacérságot, és „fittyet hány a népszerűségre”. Egy nőben elsősorban békét és körültekintést fog keresni. A Bak partnerének ambiciózusnak, felelősségteljesnek kell lennie és az életcélokra kell összpontosítania.

kep 2022 07 22 090130704 Az ilyen férfiak jobban szeretik a "szürke egereket". Ők inkább igazi társra vágynak, mintsem bombanőre

KOS

Mivel szeret parancsolgatni, nem tud sokáig maradni olyan nő mellett, aki uralni akarja őt. A Kos makacs, és szereti a saját akaratát érvényesíteni. Amikor a partner elégedetlenséget mutat, annak meglesz a visszhangja, ugyanis a kos hamar ingerültté válik. De a megfelelő nő mellett a Kos gyorsan gondoskodó és ragaszkodó lehet.

kep 2022 07 22 090141353 Az ilyen férfiak jobban szeretik a "szürke egereket". Ők inkább igazi társra vágynak, mintsem bombanőre

SZŰZ

A férfi ebből a csillagjegyből hagyományőrző. Ezért egy nőnek, aki mellette foglal helyet, hasonlóan kell gondolkodnia, és azonos értékekrenddel kell rendelkeznie. Arról álmodozol, hogy hagyományos családot alapítson, gyorsan anyává váljon és a gyermeknevelésre koncentráljon? Az állatövi szűz a megfelelő partner lesz számodra. De légy óvatos, mert a Szűz jegyében álló férfi hajlamos a túlzásokra, és szereti, ha kedvese egy engedelmes háziasszony szerepét tölti be.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!