Az ittasan vezető fiú miatt négy ember vesztette életét. Édesanyja véleménye mindenkit megdöbbentett

- Hirdetés -

El sem tudunk képzelni nagyobb fájdalmat egy gyermek elvesztésénél. Ám Melissa Hayes-McGuinnessnek, az ausztrál gyászoló édesanyának, nem csak ezt kellett elviselnie. Szembe kellett néznie a ténnyel, hogy fia ittasan vezetett és balesetet okozott, ami 5 ember életét követelte.

93a7e7ba0692ed3e4fd90b411630c3c6 Az ittasan vezető fiú miatt négy ember vesztette életét. Édesanyja véleménye mindenkit megdöbbentett

A tragédia 2012. december 8-án történt, a 18 éves Jordan, egy nagyon felelőtlen döntést hozott aznap éjjel. Alkoholt és egyéb szert is fogyasztott, így ült be a volán mögé. Miközben haladt az autópályán, nekiütközött egy autónak, ami lerobbant, és utasai épp a mentésre vártak. Éjfél körül történt mindez, nagyjából 140 km/h sebességgel hajtott bele Jordan a másik autóba.

Mind a négy várakozó utas életét vesztette a balesetben, és Jordan is. Közöttük volt egy 23 éves férfi és egy 20 éves lány, akik egy 13 hónapos csecsemő szülei voltak.

A fiú édesanyja elmondta, hogy ennél rosszabb baleset nem is történhetett volna.

18401080 7456683 image m 36 1568301349847 Az ittasan vezető fiú miatt négy ember vesztette életét. Édesanyja véleménye mindenkit megdöbbentett

„Nekem ezzel már örökké együtt kell élnem, hogy egy ittasan vezető fiú édesanyja vagyok. Ő volt a hibás, miatta nem mehetnek többé haza azok az emberek sem. Pedig Jordan jó fiú volt, nagyon jó ember, csak hozott egy rossz döntést.”

- Hirdetés -

A tragédia hatására Melissanak új küldetése lett az életben. Megalapította a You Choose – Road Safety kampányt, mely keretében ausztrál középiskolákat látogat meg, és figyelmezteti a fiatalokat, elmeséli nekik történetét.

Melissa üzenete a fiataloknak:

„Ez egy tragédia. Egy borzalmas szerencsétlenség. Remélem tudok segíteni másoknak, hogy elmesélem a történteket. Nekem csak ennyi maradt, egy édesanya, aki elmegy a fia temetésére, akinek össze kell szednie a széthullott darabokat. Egy pillanat alatt válhat az autód a saját koporsóddá.”

d2080d76506bde3ab3ad612bbbb1ad62 Az ittasan vezető fiú miatt négy ember vesztette életét. Édesanyja véleménye mindenkit megdöbbentett

Talán a legszívbemarkolóbb része a beszédnek, amikor felolvassa az üzenetet, amit fia, Jordan nevében írt:

„Visszagondolva bármit megtennék azért, hogy azon az éjszakán csak egy fának ütköztem volna neki. Bár ne vettem volna el 4 életet, csak hogy ez ne az én lelkemen száradjon.”

melissa jordan mcguinness Az ittasan vezető fiú miatt négy ember vesztette életét. Édesanyja véleménye mindenkit megdöbbentett
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!