Az orvosok abortuszt javasoltak. Az anya két évvel a szülés után sem bánta meg a döntését…

- Hirdetés -

Az első gyermek születése sok szülő számára hatalmas stressz és kihívás. Nem csoda, mindig félünk attól, hogy valami rosszul sül el. A leendő szülők azonban sokszor imádkoznak azért, hogy minden a tervek szerint menjen, és a gyermek teljesen egészségesen jöjjön a világra. Sajnos ez nem mindig van így…

A vizsgálat után azonnal abortuszt javasoltak az orvosok

Sara Heller a kis Brody édesanyja. Amikor 24 hetes terhes volt, az orvos az egyik látogatása során közölte vele, hogy a fia beteg. Az ultrahang kimutatta, hogy a babának ajak- és szájpadhasadéka van. Az doktornő azt javasolta, hogy fontolja meg az abortuszt.

Számára ő volt a legszebb!

Az anyuka tudta, hogy az abortusz nem opció. Ő nem fogja megöletni a gyermekét. Visszautasította az orvos javaslatát.

A gyermek születése után hatalmas volt az öröm és a boldogság. Az anya szó szerint szerelmes volt a fiába. Kijelentette, hogy minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy megváltoztassák az emberek véleményét az ajakdeformitásokkal küzdő babákról.

- Hirdetés -

Számára a gyermeke így is gyönyörű volt.

Amikor először fotót töltött fel a piciről, akkor voltak, akik rosszallóan kérdezték: „Mi baja az arcának?”, de Sarah-t ez egy cseppet sem érdekelte. Egyszer egy étterembe ment a kicsinyével, a pincér odahozott neki egy szalvétát. A szalvétában egy 1000 dolláros csekk volt és egy mondat: „Egy gyönyörű gyermekért”. Sarah a mai napig emlékszik erre a megható pillanatra.

Ez a váratlan ajándék segített Sarah-nak és a férjének, Chrisnek kifizetni a fiuk kezeléseit. Ennek köszönhetően a kis Brody plasztikai műtéten esett át. A fiú túl van egy ajak-rekonstrukciós műtéten és még hátra van pár kisebb eljárás a száján belül.

Nekik köszönhetően egy teljesen egészséges fiú vált belőle…

Ma Little Brody úgy néz ki, mintha mindig is teljesen egészséges lett volna. Gyönyörű és vidám kisfiú, aki szereti az embereket, a szórakozást és mindenféle huncutságot.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!