Az orvosok azt mondták neki, hogy a gyermeke „szörnyszülött” lesz. Mégis megszülte!

- Hirdetés -

Az anyuka második gyermekével volt terhes. Bízott benne, hogy minden rendben lesz. Alaposan felkészült az anya szerepre, de a vizsgálatok megrémisztették. Egy ritka betegséget diagnosztizáltak a születendő gyermekénél.

1fa3b415140222af90fa2c45a4a70a63 Az orvosok azt mondták neki, hogy a gyermeke "szörnyszülött" lesz. Mégis megszülte!

Veronika teljesen összetört. Az orvosok azt tanácsolták neki, hogy vetesse el a gyermekét. Sőt! Még azt is mondták neki, hogy szörnyszülött lesz. Neki azonban ez meg sem fordult a fejében. Férje és az egész család támogatta a döntésében.

a870ee4bd22dcbf56455e04b497abdc7 Az orvosok azt mondták neki, hogy a gyermeke "szörnyszülött" lesz. Mégis megszülte!

Miután a gyermek megszületett, az orvosok próbálták győzködni a szülőket, hogy adják örökbe a picit. Az volt a véleményük, hogy az egész családjukat tönkreteszi majd, mert egész életében teljes felügyeletet fog igényelni.

53772eac3061413fe3f56593253de104 Az orvosok azt mondták neki, hogy a gyermeke "szörnyszülött" lesz. Mégis megszülte!

A pár néhány barátja is meglepődött azon, hogy Veronika mégis a megtartása mellett döntött.

“Gyermekünk születése óta sok érdekes, csodálatos és megható pillanat volt az életünkben. Számtalan jel, hogy jól döntöttünk, hogy megtartottuk. Sokáig vártunk rá, és a diagnosztizált Down-szindróma sem volt akadály a számunkra. Sajnos az emberek sokszor kérdezik tőlünk, hogy ha korábban tudtuk volna a betegségről, akkor is megtartottuk volna. Hogy mondhatnak ilyet? Már a terhesség 21. hetében tudtam, hogy szeretett fiunk Down-kóros lesz, és ez nem befolyásolt semmiben.”

4969adb6cafc104ffa595aabaa8a689d Az orvosok azt mondták neki, hogy a gyermeke "szörnyszülött" lesz. Mégis megszülte!

„Ha a fiunk életben marad, az azt jelenti, hogy élni akar. Ezt sem az orvosok, sem mi nem vehetjük el tőle. Nagy nyomás volt rajtunk, de erősebbek voltunk mindennél. Az egyik orvos még azt is mondta, hogy egy igazi szörnyszülött lesz.”

- Hirdetés -
05feaa342d0c32ea0e4838781171a0b4 Az orvosok azt mondták neki, hogy a gyermeke "szörnyszülött" lesz. Mégis megszülte!

„A legtöbb ember számára a fiam beteg, szegény gyerek, akinek semmi jövője nincs. De felfoghatjuk úgy is, hogy egy bájos, egyedi kisfiú. Egy igazi csoda, aki valamiért megjelent a világban. Van benne valami, ami bennünk nincs. Van benne egy belső erő. Tele van szeretettel és melegséggel. Annyi, hogy az egész világnak adhatna belőle. Mosolya a legszebb a világon. Szemei ezer szónál is többet fejeznek ki. Tény és való, hogy más, de mi büszkék vagyunk rá.”

31111c93d319f7ab2647b8a809f458f4 Az orvosok azt mondták neki, hogy a gyermeke "szörnyszülött" lesz. Mégis megszülte!

„Árad belőle a pozitív energia és az öröm. Ez nagyon fontos a számunkra. Többet és többet akarsz belőle. Folyton csókolgatnád és ölelgetnéd. Sokan szkeptikusak voltak vele szemben, de amint meglátták, meggondolták magukat.”

b4f940866d21cb64a74c7da1b77a2a71 Az orvosok azt mondták neki, hogy a gyermeke "szörnyszülött" lesz. Mégis megszülte!

„Büszke vagyok rá. Nekem van a legcukibb kisfiam. Örülök, hogy a mi babánk. Nagyon boldog vagyok, hogy él. Minden nap mosolyt csal az arcunkra. Édes baba.”

„Azt mondták, hogy felemészti majd minden időnket és pénzünket. Ez nem így lett. Annyi pozitív energiát kapunk tőle, hogy akár hegyeket is megmozgathatnánk. Van egy csodálatos lányom és egy csodálatos fiam. A családom a legfontosabb számomra.”

- Hirdetés -
201646255a534f9295727dfa4182c732 Az orvosok azt mondták neki, hogy a gyermeke "szörnyszülött" lesz. Mégis megszülte!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ez is érdekelhet: Benjamin Button féle betegséggel született a kisbaba – A kommentelők öregasszonynak csúfolják

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!