Az orvosok megtiltották a törpe növésű párnak, hogy gyermeket vállaljanak, de ők nem adták fel az álmukat

- Hirdetés -

A Sydneyben élő házaspár próbál teljesen normális életet élni. Mindketten törpe termetűek. Egészségi állapotuk érdekében az orvosok kifejezetten megtiltották nekik a gyermekvállalást.

Charlie Adams achondroplasiával diagnosztizálták, ami az egyik leggyakoribb formája a törpe növésnek. Férjének, Cullennek geofizikai diszpláziája van, ami jóval ritkábban fordul elő. A férfi 137 cm a nő pedig 127 cm. A házaspár életük szinte minden pillanatát megosztja a közösségi felületeken, óriási követőtáborral rendelkeznek.

A genetikájuk miatt mindössze 25% esélyük van arra, hogy teljesen egészséges gyermekük születik. Ám az is előfordulhat, hogy a gyermek egyszerre mindkettő szülőtől örökölné a rendellenességet. Ez nagyon komoly veszélyt jelentene a kicsire.

A törpe pár mindig is vágyott gyermekre, úgy érezték, nem élhetnek így teljes életet. 2015-ben teherbe esett Charlie. Kislányuk, Tilba örökölte édesanyjától a rendellenességet. Nagyon megosztó vélemények alakultak ki a családról. Sokan elkezdték őket támadni, azt mondták, hogy nem szabad a gyereket egy ilyen betegségekkel teli életre kényszeríteni. De sokan azt mondták, hogy nem ettől függ, hogy boldog-e vagy sem. Szerintük nem szabad senkit sem megfosztani az élet örömétől.

Rengeteg fotót és videót osztottak meg a kicsiről, a követők imádták. 2 év elteltével a szülők úgy érezték, hogy vállalnak még egy gyereket. Megszületett második kislányuk, Tully. Ő is ugyanúgy mint nővére, örökölte édesanyjától a betegséget.

„Ugyanolyan életet élünk, mint bárki más. Ugyanúgy elmegyünk pihenni, járunk étterembe és szeretünk kirándulni. Imádjuk a gyerekeinket, ez volt életünk legjobb döntése.” – meséli Charlie

- Hirdetés -

Bárhova mennek, kíváncsiskodó tekintetekkel találkoznak. Az embereknek ez furcsa, mindenki megbámulja őket, néha még megjegyzéseket is tesznek.

„Nagyon nehéz volt meghozni a döntést, hogy belevágunk a gyermekvállalásba. Tudom, hogy nagyon sokan elítélnek minket ezért. De ez a mi döntésünk volt, és egy pillanatig sem bántuk meg.” – Charlie

Azzal, hogy életüket a nyilvánosság előtt élik, nagyon sok embert támogatnak. A hasonló betegségben élők, gyakran írnak nekik köszönő leveleket. Több mint 357 ezer ember követi őket Instagramon.

Nemrég, egy újabb picivel bővült a család. Azt mondják, minden percét imádják a nagycsaládos életnek.

- Hirdetés -

„Mi csak azt szeretnénk, hogy mindenki fogadja el, hogy ugyanolyan család vagyunk, mint bárki más. Mindenkinek van joga a boldog élethez, nekünk miért ne lenne?” – meséli Cullen

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!