Az ukrán lakosság sajátságos módszert talált ki a fosztogatók ellen. A hatóságok nem avatkoznak be

- Hirdetés -

Az ukránok úgy döntöttek, hogy a saját kezükbe vesznek bizonyos „házon belüli” problémát. Az ilyen politikai konfliktusok esetén gyakran megesik, hogy az emberek megőrülnek és nekiállnak fosztogatni. Azt mondjuk nem tudni, hogy egy háború kellős közepén mihez kezd majd 2 síkképernyős tévével, de sebaj.

Az ukránok nagyon ellentmondásos módszert választottak az igazságszolgáltatásra, de egy háborúban senki sem számít tisztességes eljárásokra…

Ellentmondásos módszer

Egyesekből a háború a megértést és a jóságot váltja ki, míg másokól az emberiség legrosszabb ösztöneit. Mi a teendő, ha az igazságszolgáltatás és a bűnüldöző szervek nem tudnak elbánni a bűnözőkkel? Ilyen helyzetben egyesek úgy döntenek, hogy maguk szabnak ki büntetést. Az elmúlt hetekben ezt figyelhettük meg Ukrajnában. A közösségi médiában olyan fényképeket és felvételeket terjesztettek, amelyek komoly vitákat váltanak ki.

Az ukránok egyszerűen oldják meg a dolgot. Fogják, és hozzáfóliázzák az elfogott bűnözőt egy lámpához, oszlophoz. Kap egy spéci táblát is „Tolvaj” felirattal. Egyesek még el is fenekelik az illetőt…

A helyi hatóságok és a bűnüldöző szervek nem avatkoznak be, és egyszerűen hagyják, hogy a dolgok menjenek maguktól.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!