Az ukrán ügyészség számokat közölt a háború áldozatairól. Rengeteg köztük a gyerek…

- Hirdetés -

A legmélyebb fájdalom, amit egy ember átélhet, az a gyermeke halála. Ez egy olyan tragédia, amelynek nem szabadna megtörténnie. Egy szülőnek sem szabadna túlélnie a gyermekét. Pláne nem egy olyan dolog következtében, melyért politikusok viszálya a felelős. Az ukrán ügyészség közölte az adatokat. Félelmetes…

Gyermekáldozatokról szolgáltatott adatokat az ukrán ügyészség

Február 24-én orosz csapatok vonultak be Ukrajnába. Hamar bebizonyosodott, hogy Vlagyimir Putyin hadseregének nem lesz könnyű ddolga, ezért kénytelenek voltak stratégiájukat egy sokkal brutálisabbra változtatni. Az oroszok elkezdték bombázni a városokat, és civileket, köztük gyerekeket gyilkoltak.

kep 2022 04 03 082859139 Az ukrán ügyészség számokat közölt a háború áldozatairól. Rengeteg köztük a gyerek...

Az ukrán főügyészség szerint 158 ​​gyermek halt meg, és legalább 254 gyermek megsérült az ukrajnai invázió kezdete óta. Ezek azonban nem végleges adatok, mivel az aktív harc alatt álló és megszállt területeken a veszteségek meghatározása folyamatban van. Különösen az ostromlott Mariupol, valamint Kijev, Csernyihiv és Luhanszk megyék egyes területei szerepelnek itt. Ezek olyan régiók, amelyek keményen megszenvedték az inváziót.

kep 2022 04 03 082816467 Az ukrán ügyészség számokat közölt a háború áldozatairól. Rengeteg köztük a gyerek...

Eltérés a közölt statisztikákban

A közzétett statisztikák gyakran hagynak maguk után kívánnivalót, és többé-kevésbé eltérnek egymástól. Nincs ez másképp ezúttal sem. Az ukrán főügyészség szerint 158 ​​gyermek halt meg az ukrajnai invázió kezdete óta. Eközben a mariupoli hatóságok hétfőn közölték, hogy az orosz ostrom kezdete óta csaknem ötezren haltak meg a városban. ember, köztük 210 gyerek. Ennek a számnak semmi köze az ukrán ügyészség által közzétett adatokhoz.

- Hirdetés -

A jelentős eltérés egyetlen ésszerű magyarázatának az tűnik, hogy a főügyészség számításai során nem vette figyelembe azon áldozatok számát, akik például az oroszok által ostromlott helyeken halnak éhen. Számuk napról napra változik.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!