Azt hitte ő álmai férje. A szörnyű igazság csak az esküvő után derült ki

Megosztás

- Hirdetés -

Vannak, akik egész életükben az igazit keresik, de sosem lelnek rá. Egyesek fel is adják a reményt és meggyőzik magukat -savanyú a szőlő alapon-, hogy jobb egyedül. Persze a romantikus regényes és sorozatok nem segítenek rajtunk. Mind azt sugallják, hogy egyszer ránk talál a szerelem és megleljük a lelki társunkat. Emellett több thriller foglalkozik azzal, hogy nagyon csúnyán bele lehet választani a rosszba is.

Catherine úgy érezte, megtalálta az igazit. Egy álompasinak tűnt, akihez hozzá is ment feleségül. Az egész úgy indult, mint egy gyönyörű, romantikus filmben.

Idővel azonban átfordult az egész egy megtestesült horrofilmbe

- Hirdetés -
kep 2022 08 16 141806616 Azt hitte ő álmai férje. A szörnyű igazság csak az esküvő után derült ki

12 év. Ennyi ideig éltek együtt. Ezalatt a nőből gyakorlatilag egy roncs lett. Hogy történhetett mindez?

Catherine elmeséli a történetét, hogy figyelmeztessen más nőket is…

kep 2022 08 16 142709522 Azt hitte ő álmai férje. A szörnyű igazság csak az esküvő után derült ki

Matthey, a férj kijelentette, közvetlenül az esküvő után, hogy ő bizony nem akar kövér feleséget és arra kényszerítette a párját, hogy fogyjon le.

- Hirdetés -

A dolog már odáig fajult, hogy a feleségének megtiltotta, hogy egyen. 77 kiló leadására kényszerítette.

Volt egy alkalom, amikor megragadta a feleségét, felemelte a padlóról és a földre lökte. Mindezt azért, mert a nő éhes volt és enni kért.

kep 2022 08 16 142829855 Azt hitte ő álmai férje. A szörnyű igazság csak az esküvő után derült ki

“Rendszeresen bántalmazott és fojtogatott, ha enni akartam valamit. Ha bekaptam pár falatot lefekvés előtt, akkor a kanapén aludt, mert nem szerette az étel illatát. Azt mondta, hogy undorodik tőle.”

“Egyszer a családommal voltunk a plázában. Mondtam neki, hogy éhes vagyok. Kivitt a vécére, megragadott a nyakamnál fogva és felemelt. Aztán ledobott a földre.”

“Rendszerint megbüntetett. Fizikailag és lelkileg is kínzott. Minden téren irányítani akart. Minden szobába kamerákat szerelt fel, hogy lássa, eszem-e. Egyszer kizárt az erkélyre ruha nélkül. Az utcán sétáló emberek mind láttak engem.”

- Hirdetés -
kep 2022 08 16 142856589 Azt hitte ő álmai férje. A szörnyű igazság csak az esküvő után derült ki

Catherine túl fiatal volt még, amikor találkoztak. Szinte gyerekként fel sem fogta, hogy az ilyen toxikus viselkedés mennyire helytelen. A végén már annyira lefogyott, hogy a fekvés is fájt neki, mert nyomták a csontjai.

“Én csak 15 voltam, Matthew pedig 25. A szörnyűségek akkor kezdődtek, amikor IGEN-t mondtam. A helyzet csak fokozódott, amikor teherbe estem 2012-ben. Emlékszem olyan szituációkra, hogy nagyon fájt a hátam és megkértem, hogy masszírozzon meg. Ehelyett úgy megrúgott, hogy leestem az ágyról…”

kep 2022 08 16 142945093 Azt hitte ő álmai férje. A szörnyű igazság csak az esküvő után derült ki

A pár 2017-ben szakított és rá egy évre váltak el. A nő jelentette az esetet a rendőrségnek is. Bevallotta, hogy a férje bántalmazta, azonban ez még kevés volt ahhoz, hogy börtönbe zárják. Kapott 12 év felfüggesztettet, de azt sem emiatt. Később kiderült, hogy egy másik nőt is zaklatott.

Catherine nagyot csalódott az igazságszolgáltatásban. Szerinte ennél sokkal nagyobb büntetést érdemelt volna a férje.

kep 2022 08 16 143233977 Azt hitte ő álmai férje. A szörnyű igazság csak az esküvő után derült ki

Sokan kérdezték tőle, hogy miért várt ilyen sokáig? Miért nem vált el korábban. Ez egy nagyon kényes téma. Magyarországon minden harmadik családban van bántalmazás és erőszak, és ez a statisztika csak azon része, amelyről tudomásunk van. Nagyon sokan nem mernek beszélni róla. Ezen a statisztikán az elmúlt évek karanténidőszaka csak rontott.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!