Azt javasolták, hogy vetesse el, de Ő nem adta fel. 66 évesen szülte meg első gyermekét

- Hirdetés -

Manapság az emberek nagyon sokat ítélkeznek, egy-egy döntés felett. Ezzel a román anyukával is ez történt. 2005-ben kapott figyelmet a nemzetközi médiában is, ugyanis egy meglehetősen ritka csoda történt vele. Ugyanis, 66 éves korában megszülte kislányát. Nem is kell mondanunk, hogy az idős anyuka kapott hideget és meleget egyaránt.

1000 1 20201122 124416 Azt javasolták, hogy vetesse el, de Ő nem adta fel. 66 évesen szülte meg első gyermekét

A hölgy neve Adriana Iliescu, aki 2005-ben vált ismertté, ugyanis megszülte első kislányát, Elizat. Ekkor 66 éves volt és ő vált a világ legidősebb anyukájává. Ám ez nem sokáig tartott, ugyanis 2006-ban egy másik hölgy megdöntötte a rekordot.

A hölgyről rengeteg cikk született a hazájában és világszerte is. Sokan bírálták és önzőnek nevezték. Ő ezt egyáltalán nem így gondolja, akkoriban azt nyilatkozta hogy a legboldogabb embernek érzi magát ezen a Földön. 2005 nagyon nehéz év volt Adriananak az óriási öröm mellett. Úgy döntött, muszáj elengednie azt a rengeteg bántást és rosszindulatú megjegyzést amiket kapott. Tudta, ha nem így tesz, az megkeseríti az életét.

adriana iliescu1 Azt javasolták, hogy vetesse el, de Ő nem adta fel. 66 évesen szülte meg első gyermekét

Ezért 2010-ben, amikor kislánya már 5 éves volt, úgy döntött tiszta vizet önt a pohárba és elmondja véleményét.

„Tudom, az arcom nem úgy néz ki mint egy 20 évesnek, sajnos az idő rajtam is meglátszik. Viszont azt érzem, hogy semmivel sincs kevesebb energiám, mint egy fiatalnak. Egészségesebb vagyok mint a legtöbb fele ennyi idős nőtársam. Az emberek rendszeresen nagyinak szólítanak, de nem is érdekel és szerencsére Elizát sem zavarja.”

ce avere ii lasa adriana iliescu cea mai batrana mama din romania micutei eliza 1 size2 Azt javasolták, hogy vetesse el, de Ő nem adta fel. 66 évesen szülte meg első gyermekét

Ebben a 2010-es interjúban elmondta, hogy akár még egy gyermeket bevállalna, hiszen orvosilag teljes mértékben lehetséges. Azonban erre azóta sem került sor.

„Nem dohányzom és nem iszom. Ha addig fogok élni, ameddig a szüleim, akkor a lányom 20 éves lesz, amikor meghalok. Addig még rengeteget szeretnék tanítani neki!”

- Hirdetés -
article 0 0176A1BF00000578 Azt javasolták, hogy vetesse el, de Ő nem adta fel. 66 évesen szülte meg első gyermekét

Adriana fiatal korában férjhez ment és családot szerettek volna alapítani. Ám elvesztették a babát és a férfi ezért elhagyta a feleségét. Ez óriási törés minden nő életében, Adriana nagyon nehezen tudta feldolgozni. Ezek után a munkába temetkezett és minden energiáját egy bukaresti egyetem professzori karrier elérésére összpontosította.

„37 éves voltam, amikor elértem a doktori fokozatot. Ekkor éreztem először azt, hogy most készen állok egy gyermek érkezésére. Ami miatt még bonyolultabb lett a helyzet, hogy IVF kezelésre volt szükség.”

Adriana Iliescu mai vrea un copil simt ca am 27 de ani Azt javasolták, hogy vetesse el, de Ő nem adta fel. 66 évesen szülte meg első gyermekét
eliza si adriana Azt javasolták, hogy vetesse el, de Ő nem adta fel. 66 évesen szülte meg első gyermekét

Amikor elmesélte a családjának és barátainak, hogy mi a következő célja az életben, sokan bolondnak gondolták és többen el is pártoltak mellőle. Tudta, hogy neki ez lenne a legnagyobb boldogság, nem vágyott semmi másra. Az első kezelés sajnos nem sikerült. Második alkalommal azonban hármas ikerterhessége lett, de csak egy baba, Eliza maradt életben. Koraszülöttként jött a világra és sokáig a kórházban ápolták, de teljesen egészséges.

eliza iliescu fiica celei mai varstnice mame din romania a dat p Azt javasolták, hogy vetesse el, de Ő nem adta fel. 66 évesen szülte meg első gyermekét

Eliza már egy gyönyörű 17 éves hölgy, aki édesanyja nyomdokaiba szeretne lépni az akadémián. A lány imád tanulni és nagyon jó eredményeket ér el.

- Hirdetés -

Anyukája elmesélte, hogy amikor kisbabaként meg akarta keresztelni, de az apácák sértődötten néztek rá. Egyikük annyit mondott, hogy:

„Ez a gyerek a sötét erő szülöttje.”

Én erre csak annyi mondtam:

„Nem, ez a gyermek Isten ajándéka!”

Adriana jelenleg 83 éves, még mindig félállásban előadóként dolgozik illetve gyerek könyveket ír.

Clipe grele prin Adriana Iliescu Ce decizie radicala a luat cea mai batrana mama din Romania dupa ce a ajuns intr o situatie fara iesire 3 Azt javasolták, hogy vetesse el, de Ő nem adta fel. 66 évesen szülte meg első gyermekét
adriana iliescu si fiica sa eliza Azt javasolták, hogy vetesse el, de Ő nem adta fel. 66 évesen szülte meg első gyermekét
socant adriana iliescu nu o lasa pe eliza sa circule cu metroul Azt javasolták, hogy vetesse el, de Ő nem adta fel. 66 évesen szülte meg első gyermekét
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!