Baba Vanga, vak próféta 2022-es jóslatai. Többek között új világjárvány is bekövetkezhet.

- Hirdetés -

Baba Vanga egy bolgár asszony, aki azt állította, hogy a jövőbe lát. 12 éves korában fokozatosan megvakult egy érdekes jelenségnek köszönhetően. Látta előre Diana hercegnő halálát, a csernobili katasztrófát és a Szovjetunió felbomlását.

ggg Baba Vanga, vak próféta 2022-es jóslatai. Többek között új világjárvány is bekövetkezhet.

Vanga egy átlagos kislány volt, édesanyját nagyon korán elvesztette és a családja elszegényedett. Ahogy idősödött egyre jobban kezdett különccé válni. Elmesélte, hogy egyszer felemelte a levegőbe egy tornádó és egy közeli mezőn esett le. Sokáig nem is találtak rá, komoly sérüléseket szenvedett. A szeme tele volt kosszal és homokkal, nem is tudta kinyitni a fájdalomtól. A családja próbálta meggyógyítani, de kevés lehetőségük volt, így végül teljesen elvesztette a látását. Később sokan csodálták különleges képességei miatt. Nagyon sok történést meg tudott jósolni.

25565234 04b12a1b2f3435f4383d7a8720a77d71 wm Baba Vanga, vak próféta 2022-es jóslatai. Többek között új világjárvány is bekövetkezhet.

A nő azt állította, Istentől kapta ezt a ritka ajándékot. Állítólag 85%-ban helytállók voltak a látomások. A 2021-es év szinte mindenki számára tele volt megpróbáltatásokkal. A jóslat szerint, 2022 rengeteg kihívást fog az utunkba helyezni, még talán a mostaninál is többet.

25565264 d431ede2c7036c55b0be3f8c58afad2d wm Baba Vanga, vak próféta 2022-es jóslatai. Többek között új világjárvány is bekövetkezhet.

Ami a leghihetőbb a sok előrejelzés közül, hogy a virtuális valóság egyre inkább átveszi a hatalmat. Az emberek minden eddiginél több időt fognak az eszközeik előtt tölteni. Sok országot komoly vízhiány fog sújtani, amiből számos politikai probléma és összetűzés következik majd. Lehetséges, hogy a következő évben idegen lények adnak életjelet. Egy aszteroidát küldhetnek a Földre, élőlények után kutatnak a lények. Nem barátságos látogatásként tüntette fel a jóslatban az eseményeket.

ufo Baba Vanga, vak próféta 2022-es jóslatai. Többek között új világjárvány is bekövetkezhet.

Baba Vanga egy új világjárványt is megjósolt. Ezúttal Szibériában bukkan fel a vírus, ami meg volt fagyva. A klímaváltozásnak köszönhetően olvadt ki és terjedt el az egész világon. Szökőárak és földrengések is várhatóak, a legintenzívebbek Ázsiában és Ausztráliában. Indiában akár 50 fok is várható, ennek következtében sáskák támadják meg a termést. Ez éhezéshez vezet.

Bár Baba Vanga 1996-ban elhunyt, a halála utáni jóslatok közül is nagyon sok teljesült. Valószínű a későbbi évekre jelzett események közül is sok meg fog történni.

baba vanga 696x484 1 Baba Vanga, vak próféta 2022-es jóslatai. Többek között új világjárvány is bekövetkezhet.

Ezek szerint 2023-ra a Föld pályája megváltozik és 2028-ban már a Vénuszra is utaznak űrhajósok. 2043-ra Európát a muszlimok fogják uralni. 2046-ra az emberek már akár 100 évet is könnyen élhetnek a szervátültetéseknek köszönhetően.


Szerinte 2100-ra el fog tűnni az éjszaka. Mesterséges napfényt állítanak majd elő, ami a Föld azon részét megvilágítja olyankor. Az univerzum végét 5079-re jósolta meg.

Számos történést előre megjósolt Baba Vanga, mindenki ledöbbent a környezetében. Többek között az Ikertornyok elleni támadást és Barack Obama amerikai elnök hatalomra kerülését.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!