Bezártak az oroszországi McDonald’s éttermek. A lakosság kétségbeesett…

- Hirdetés -

Ezt is megértük. Az oroszországi McDonald’s éttermek március 13án, vasárnap este bezártak. Ez volt az utolsó nap, amikor az ország lakosai még étkezhettek a világszerte ismert étteremlánc éttermeiben. Az oroszok egy része teljes kétségbeesést élt meg a szankció miatt. Egy híres zongoraművész az egyik étterem ajtajához láncoltatta magát tiltakozása jeléül.

mcdonalds russja Bezártak az oroszországi McDonald's éttermek. A lakosság kétségbeesett...

Az orosz mekik bezártak

Az ukrajnai orosz invázió miatt a McDonald’s lánc 850 oroszországi étterem bezárása mellett döntött . A döntést a múlt héten jelentették be. A bezárás után, az éttermek előtt sorok kezdtek tobzódni.

246390 mcdonald Bezártak az oroszországi McDonald's éttermek. A lakosság kétségbeesett...

Az egy dolog, hogy a magyarok elkezdtek üzemanyagot spejzolni kannákba, de amit az oroszok művelnek az elképesztő. Egyesek jó alaposan bevásároltak mekis menükből, szószokból és azokat árulják a neten. Hatalmas haszonnal…

Egy zongorista az ajtóhoz láncolta magát

Míg a legtöbb orosz influenszer az Instagramhoz és a luxusmárkákhoz való hozzáférés miatt panaszkodik, a mekinek is vannak hűséges rajongói.

- Hirdetés -

Egy Luka Safronov nevű zongoraművész kétségbeesett, amikor megtudta, hogy az orosz mekik bezárnak. Az elhízással küzdő zenész úgy döntött, hogy tiltakozik a McDonald’s lánc Oroszországból való kivonása ellen, ezért a moszkvai Puskin téri étterem ajtajához bilincselte magát.

A férfi annyira elszánt volt, hogy a helyi hatóságoknak kellett közbelépniük.

A szentpétervári McDonald’s étterem dolgozóinak utolsó munkanapja…

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!