Biden: Az új világrendet Amerikának kell vezetnie

- Hirdetés -

Joe Biden az Amerikai Egyesült Államok 46. elnöke. Hétfőn hatalmas meghökkenést keltő szavakat intézett egyik beszédében.

httpsd1e00ek4ebabms.cloudfront.n 1 Biden: Az új világrendet Amerikának kell vezetnie

A Business Roundtable vezérigazgatói negyedéves találkozóján tartott beszédében Biden arról beszélt, hogy a világ egy fordulóponthoz érkezett. Ez három-négy generációként következett be. Szerinte, ennek konklúzióját az USA fogja meghatározni…

kep 2022 03 22 174420 Biden: Az új világrendet Amerikának kell vezetnie

“Ahogy az egyik vezető katonai személy azt mondta nekem a minap egy biztonsági megbeszélésen, 1900 és 1946 között 60 millió ember halt meg, és azóta liberális világrendet hoztunk létre, és ez már régóta nem történt meg” – mondta az elnök.

1629809358 qn5ox09hU md 2 Biden: Az új világrendet Amerikának kell vezetnie

Szerinte itt az ideje, hogy a dolgok megváltozzanak.

„Sok ember halt meg, de közel sem ekkora káoszban. Most, itt az ideje, hogy a dolgok megváltozzanak.”

- Hirdetés -

Az egész világ fennakadt a vezető szavain. Azóta az „új világrend” már egy trendi topic lett a Twitteren is. Ezt a kifejezést történelmileg a legnagyobb globális változások korszakára használták. Sokan egyébként is az egész mögött egy összeesküvés-elméletet látnak, melynek célja, hogy végül az USA legyen ennek a vezetője.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!