Búcsúlevelet hagyott maga után Gabby Petito vőlegénye, akinek a földi maradványaira nemrég talált rá a rendőrség. A levél mindenkit sokkolt…

- Hirdetés -

Hatalmas vihart kavart az államokban a hírhedt Petito – Laundrie ügy. Na, de kezdjük is az elejétől.

Gabrielle Petito és Brian Laundrie netes celebeknek számítottak az Egyesült Államokban. Instagram oldaluk egyértelműen azt tükrözi, hogy a páros fantasztikus harmóniában él. Így indultak útnak idén júliusban egy fehér, átalakított furgonnal, hogy nomádként járják a nemzeti parkokat.

A pár tavaly nyáron jegyezte el egymást, és ez az utazás már régóta be volt tervezve. A szülők semmi rosszra nem számítottak, alapvetően csak az utazás miatt aggódtak.

- Hirdetés -

Úgy tervezték, hogy novemberig utazgatnak, és minden fontos állomásról képeket tesznek fel az instagramra. YouTube-ra is töltöttek fel videót, valamint egy honlapot is létrehoztak, de az végül üresen maradt.

Augusztus 12-én egy telefon érkezett a utah-i rendőrségre. Egy férfi telefonált és azt állította, hogy egy párt látott veszekedni, akik fehér furgonnal voltak. Azt is elmondta, hogy látta, amint a Laundrie megüti a nőt.

kep 2021 10 27 125212 Búcsúlevelet hagyott maga után Gabby Petito vőlegénye, akinek a földi maradványaira nemrég talált rá a rendőrség. A levél mindenkit sokkolt...

Megállították őket, de igazán az ügyből nem lett semmi. Beismerték, hogy veszekedtek, és kiderült, hogy a lány nagyon rossz mentális állapotban van. Szorongással és kényszerbetegséggel küzd. Ennek ellenére szeretik egymást és össze akarnak házasodni. Egy testkamera felvételén jól látható, hogy a lány lelkileg romokban van.

- Hirdetés -

Aznap este külön töltötték az éjszakát a rendőrség kérésére. Furcsa mód Gabby instagram oldalára a tőle nem megszokott módon kerültek fel fotók. A képek leírása egyáltalán nem olyan, mint amilyet a lány korábban írni szokott. Sokan arra gyanakodnak, hogy ezeket már Laundrie töltötte fel és ő írta a szövegeket hozzájuk.

Egy héttel később került fel az első és utolsó videó a YouTube-ra, melyben egy pár percben összevágott anyag van a nyaralásukról. Ezen úgy tűnik, hogy minden rendben volt és egyáltalán nem látszik rajta a feszültség, ami a korábbi videón is.

A lány augusztus 24-én beszélt utoljára édesanyjával telefonon. Augusztus 26-án Gabby még feltöltött pár képet magáról instagramra, de egyesek szerint ezeket is Laundrie tette ki.

- Hirdetés -

Augusztus 30-án az anyuka még kapott sms-eket a lányától, de gyanús, hogy már nem ő írta őket. Az egyik üzenetben a nagyapját a keresztnevén szólította, amit soha nem szokott. Az utolsó sms szövege csak annyi volt, hogy „nincs térerő a Yosemite-ban”.

kep 2021 10 27 125303 Búcsúlevelet hagyott maga után Gabby Petito vőlegénye, akinek a földi maradványaira nemrég talált rá a rendőrség. A levél mindenkit sokkolt...

Szeptember 1-jén Brian hazaérkezett floridába, de egyedül. Egyetlen szót sem szólt arról, hogy hol van a lány és mi történt. A lány családja 10 nappal később jelentette az ügyet a rendőrségen, de Laundrie az őt kihallgató FBI ügynököknek sem mondott semmit.

kep 2021 10 27 125314 Búcsúlevelet hagyott maga után Gabby Petito vőlegénye, akinek a földi maradványaira nemrég talált rá a rendőrség. A levél mindenkit sokkolt...

Laundrie az ügyvédje tanácsára később sem volt hajlandó megszólalni. A lány szülei már teljesen összetörtek, hogy nem tudnak semmit a lányukról.

Laundrie szülei értesítették a rendőrséget, hogy szeptember 14-e óta nem látták a fiúkat, aki elvileg túrázni indult egy közeli erdőbe.

Szeptember 19-én megtalálták Gabby Petito holttestét és kiderült, hogy emberölés áldozata lett.

kep 2021 10 27 124824 Búcsúlevelet hagyott maga után Gabby Petito vőlegénye, akinek a földi maradványaira nemrég talált rá a rendőrség. A levél mindenkit sokkolt...

Nem sokkal később egy levél került elő, szeptember 18-i dátummal. Állítólag Laundrie írta. A tartalma alapján egy búcsúlevél. A szövege a következő:

„Csak annyit akartam mondani, hogy sajnálom a történteket. Nem állt szándékomban semmi ilyesmi. Gabby és én nagyon szerelmesek voltunk és bármit megtennék érte, hogy még mindig itt legyen. Tudom, hogy senki nem fogja megérteni, de a dolgok egyszerűen kicsúsztak az irányítás alól. A kapcsolatunkban nagyobb volt a feszültség, amint amit el bírtam volna viselni. Tudnom kellett volna, hogy otthon kell maradnom a Moábban történtek után. Már akkor minden katasztrófa volt, de valamiért vissza akartam térni. Miután Gabby örökre elment, rájöttem, hogy én is. Kérlek bocsássátok meg a történtekért és amibe másokat kevertem. Túlságosan szégyelltem magam ahhoz, hogy elmondjam Gabby családjának, mi történt vele. Túlságosan szégyelltem magam, hogy elmondjam bárkinek. Remélem az emberek egyszer megértik, hogy mi is történt valójában.”

Egyesek kételkednek a levél valódiságában. A szöveg alapján valóban bárki írhatta. Semmi olyan információ nincs benne, amit csak a fiatalok tudnának.

kep 2021 10 27 124758 Búcsúlevelet hagyott maga után Gabby Petito vőlegénye, akinek a földi maradványaira nemrég talált rá a rendőrség. A levél mindenkit sokkolt...

A tényleges igazság lehet, hogy soha nem fog kiderülni, ugyanis október 20-án, szerdán megtalálták Brian Laundrie holttestét. Vélhetőleg végzett magával, de a test állapota miatt ezt már soha nem fogják tudni kideríteni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!