Csodálatos Valentin-nap vár erre a három csillagjegyre: Te is köztük vagy?

- Hirdetés -

Már csak néhányat kell aludni és ismét itt a Valentin-nap. Ennek a három csillagjegynek különösen kellemes pillanatokat tartogat…

2023. február 14-én ismét Valentin-nap. A szerelmesek napja. Ilyenkor ismét megmutathatják a másiknak, hogy milyen nagyra értékelik a közös pillanatokat és az együtt töltött időt. Lássuk mit mondanak a csillagok?

kep 2023 02 12 085737243 Csodálatos Valentin-nap vár erre a három csillagjegyre: Te is köztük vagy?

A horoszkóp szerint a Valentin-nap idén három csillagjegy számára kecsegtet fantasztikus pillanatokkal. Ha valamelyik közülük már régóta párkapcsolatban él, akkor új szintre emelhetik a szerelmüket, míg a szingliket eltalálhatja Ámor nyila.

- Hirdetés -
kep 2023 02 12 085724699 Csodálatos Valentin-nap vár erre a három csillagjegyre: Te is köztük vagy?

KOS

A Vénusz és a Neptunusz együttállása a szerelem és szenvedély hullámát indítja el a tüzes kosban. Mintha nem is ezen a világon lennél. A romantikus rezgések a partneredet is megbabonázzák majd. Ha még nem talált el Ámor nyila, akkor készülj, mert most jön el a Te időd. A Hold a Nyilasban áll majd, ezért jó eséllyel találnak egymásra a magányos szívek!

kep 2023 02 12 085714139 Csodálatos Valentin-nap vár erre a három csillagjegyre: Te is köztük vagy?

MÉRLEG

Idén fantasztikus Valentin-nap vár rátok. A bolygók teljes harmóniában állnak a jegyükben. Ma mindent túl rózsaszínen látsz majd. Könnyebben elfogadsz dolgokat. Ez jó! A Nyilasban járó Hold számodra is segítséget nyújt abban, hogy kimondd azt, ami a szívedet nyomja. Egy új útra terelheted a kapcsolatodat. Ne félj elmondani a párodnak, hogy mit érzel. Ez vezet majd ahhoz, amire vártál!

kep 2023 02 12 085656594 Csodálatos Valentin-nap vár erre a három csillagjegyre: Te is köztük vagy?

HALAK

Ezen a napon a Halak a figyelem középpontjába kerülnek. Ideje felfedni az érzelmeidet és szerelmet vallani. A bolygók helyzete támogatni fog. Ha szingli vagy, akkor barátkozz meg a gondolattal, hogy most jött el a Te időd, és végre közel kerülhetsz valakihez. Erre vártál, nem?

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!