Dunsztos üvegben árulja a szellentését ez a fiatal modell. Döbbenetes összeget keresett már vele…

- Hirdetés -

Elképesztő, hogy az emberek mire nem képesek azért, hogy pénzt keressenek. Ez a dekoratív influenszer kitalálta, hogy eladja a pukiját és ebből fog meggazdagodni. Állítása szerint meglehetősen nagy biznisz, ugyanis már vagyonokat keresett vele.

Stephanie Matto egy „híresség”, aki a „90 Day Fiancé” című külföldi műsorból ismert. Ebben a pároknak három hónapjuk van arra, hogy megismerjék egymást, majd összeházasodjanak. Az ilyen típusú műsorok résztvevői számára nem ér véget a „karrier” a show végével. Inkább felhasználják azt, hogy celeb státuszban maradhassanak.

Nálunk, magyaroknál is számtalan ilyenre van példa. Alekosz?

Ha mást nem, akkor ruhákat, kozmetikumokat, fogfehérítő fogkrémet és egyéb termékeket reklámoznak.

Amit Stephanie csinál, az viszont túl megy minden határon.

- Hirdetés -

Szépségének és fizikai adottságának köszönhetően sok pénzt kereshetne sima, mezei influenszerként is. Matto azonban kitalált valami sokkal „izgalmasabbat”. Kis tégelyekben árulja a pukiját. Undorító? Hát az…! A 31 éves lány azt állítja, hogy egy vagyont keresett már ezzel az ötlettel.

„Úgy érzem, hogy én egy Einstein vagyok. Kitaláltam a tökéletes formulát, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, különösebb erőfeszítés nélkül egy vagyont keressek…”

Van kereslet és van kínálat is. A lány azt állítja, hogy eddig 175 üveget adott el, és nagyjából 20 millió forintnyi összeget zsebelt be értük. Egy finggal telt tégely, akár 400.000 forintnyi dollárba is kerülhet. A legmegdöbbentőbb, hogy nem nagyon van összehasonlítási alap, hogy ez az összeg sok vagy kevés-e. De nem is az árral van a probléma, hanem azzal, hogy vannak, akik ezt megveszik kerüljön bármibe is.

Vagy talán az influenszer hazudik és csak hírnevet próbál generálni? Akár igen, akár nem, elérte a célját. A TikTok videóját, melyben a vállalkozásáról beszél, már 6 millióan látták.

- Hirdetés -

Ebben a nő még azt is megmutatja, hogy mit eszik azért, hogy felgyorsítsa a gázok termelését.

Matto azt állítja, hogy az élet megtanította arra, hogy ne érezzen szégyent. Jó, tudunk olyanokról, akik használt fehérneműt, hajat, sőt… fürdés után vizet is szívesen vásárolnak egy influenszertől.

Egy kis angol nyelvű videó azoknak, akik értik.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!