Édesanyjára mosolygott az újszülött, aki soha nem láthatja már a fiát felnőni

Megosztás

- Hirdetés -

Sokak szerint szülővé válni az egyik legszebb és legizgalmasabb kaland, amit életünk során átélhetünk. Ezek a szavak különösen igazak az anyukákra, akiknek az életük 180 fokkal megváltozik, amikor megszületik a babájuk. Kettejük közti rendkívüli kötődés a baba életének első pillanataitól fogva megfigyelhető. Ez egy varázslatos pillanat. Egy tinédzserből lett anyuka is erre a pillanatra vált. Mindhiába…

kep 2021 12 19 103036 Édesanyjára mosolygott az újszülött, aki soha nem láthatja már a fiát felnőni

Teegan Barnard egy pizzériában dolgozott. Mindössze 17 éves volt, amikor megtudta, hogy teherbe esett. Alig várta, hogy megpillanthassa a babáját. Anyjával, Abbie-vel folyamatosan az anyaságról beszélgetett. Izgatott volt és boldog.

kep 2021 12 19 103112 Édesanyjára mosolygott az újszülött, aki soha nem láthatja már a fiát felnőni

Bár a terhesség látszólag hibátlan volt, a 17 éves lány a szülés közben agyvérzést kapott. Bár, nem ez volt a legfélelmetesebb dolog az egészben, hanem az, hogy emellé még a szíve is leállt. Ez átlagosan 30.000 szülésből egyszer következik be.

kep 2021 12 19 103047 Édesanyjára mosolygott az újszülött, aki soha nem láthatja már a fiát felnőni

A szülőszobán lezajlott dráma ellenére Teegan fia egészségesen született. A gyereket Parkernek nevezték el. A fiú születése után pillanatokkal már a 17 éves édesanyja karjaiba tették.

- Hirdetés -
kep 2021 12 19 103055 Édesanyjára mosolygott az újszülött, aki soha nem láthatja már a fiát felnőni

A kórház személyzete természetesen megkezdte a harcot a lány életéért. Sikerült újraéleszteni, de a 17 éves lány soha nem ébredt fel többé. Az oxigénhiány miatt az agya súlyosan károsodott. Egy hónapok keresztül a kórházban feküdt. Agyhalottá vált. A családja minden nap bevitte hozzá az újszülöttet és az eszméletlen lány karjaiba tették. Sajnos tisztában voltak vele, hogy a lány már nem fog felépülni.

kep 2021 12 19 103121 Édesanyjára mosolygott az újszülött, aki soha nem láthatja már a fiát felnőni

„A szívünk teljesen összetört. Szeretném visszakapni a lányom. Az alatt az egy hónap alatt, amikor csak lehetett mindig bevittem hozzá gyermekét és a mellkasára tettem. A kis Parker érezhette édesanyja közelségét. Látszólag megnyugodott és mosolygott.” – mesélte a szomorú nagymama.

kep 2021 12 19 103416 Édesanyjára mosolygott az újszülött, aki soha nem láthatja már a fiát felnőni

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!