Egy 10 éves fiú végzett az anyjával, mert az nem akart videójátékot venni neki…

Megosztás

- Hirdetés -

Hihetetlen, mik vannak… Ennyit ér egy ember élete? Vagy a rossz nevelés az oka?

Egy 10 éves gyerek megölte az anyját

Vannak olyan bűncselekmények, amelyektől megfagy a vér az ereinkben. Az amerikai Wisconsinban történt eset nemcsak ijesztő, hanem elgondolkodtató is. A gyilkos egy 10 éves fiú, az áldozat a 44 éves anyja…

November 21-én reggel a 10 éves fiú bement az anyja hálószobájába, kivette a szekrényből a fegyvert, lement a mosókonyhába, ahol az anyja épp teregetett. A dühös gyerek az anyjára célzott és közelről golyót eresztett belé. Mi késztette erre?

- Hirdetés -

Két oka volt. Először is az anyja fél órával korábban ébresztette, másodszor pedig nem vette meg a videójátékot neki… A bűncselekmény után a gyerek megpróbálta elrejteni a bizonyítékokat, majd az anyja bankkártyájáról megrendelte az áhított kütyüt.

A gyereket egyáltalán nem izgatta anyja halála. Sőt! A nagymamától kérdezgette, hogy megérkezett-e a berendezés, miután megrendelte.

A dologra akkor derült fény, amikor a nagymama észrevette, hogy a fiúnál olyan kulcscsomó van, ami nem lehetne. Az anyja kulcscsomója, amin rajta van annak szekrénynek a kulcsa is, amelyben a fegyvert tárolják. Amikor rokonai faggatni kezdték, a 10 éves fiú bevallotta, hogy megölte édesanyját. Azt állította azonban, hogy nem szándékosan tette, csak az anyját akarta megijeszteni, és a falra célzott. 

kep 2022 12 09 132209301 Egy 10 éves fiú végzett az anyjával, mert az nem akart videójátékot venni neki...

Hazudott

Végül beismerte, hogy az anyjára célzott. Meg akarta ölni.

- Hirdetés -

A fiút elsőfokú gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolták (az emberölés egy olyan fajtája, amely csak ebben az államban létezik). Elképzelhető, hogy a 10 éves gyerek már felnőttként is felelős lesz a bűncselekményért. Van azonban egy probléma. A fiú ügyvédei hangsúlyozzák, hogy egyetlen börtön sem tud megfelelően gondoskodni egy 10 éves gyerekről. Ezért azt akarják, hogy az ügy a fiatalkorúak bíróságára kerüljön.

A 10 éves gyilkosnak korábban is voltak problémái a fékezhetetlen agresszióval. Négy éves korában bántalmazta a kiskutyát és a szőnyeget is elégette a házban. 

Az anyja egy ideig sokat panaszkodott a fiára a viselkedése miatt, de abbahagyta, mert féltek már vigyázni a fiúra, amíg ő dolgozott

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!