Egy 81 éves néni vett feleségül a fiatal fiú… állítólag nem a pénzért…

- Hirdetés -

Vajon igaz szerelem vagy valami ügyes trükk?!

A 24 éves férfi egy 81 éves nőt vett feleségül

Az esküvőre a közép-ukrajnai Bajkovka faluban került sor, az ország egyik leghosszabb folyójának partján. A 24 éves Aleksander Kondratuk azzal érvel, hogy beleszeretett unokatestvérébe, aki 57 évvel idősebb nála, és így az oltár elé vonultak. A 81 éves Zinaida Illarionovna hangsúlyozza, hogy „vőlegénye” nagyon jó ember, és régóta gondoskodik róla.

kep 2022 12 11 173745323 Egy 81 éves néni vett feleségül a fiatal fiú... állítólag nem a pénzért...

Igaz szerelem vagy….?!

Ukrajnában kötelező a katonai szolgálat, bár vannak kivételek, amelyek lehetővé teszik ennek elkerülését. Például, ha egy férfi fogyatékkal élő feleségéről gondoskodik, és ezt megfelelő dokumentumok igazolják, az ilyen személy mentesül a toborzás alól.

- Hirdetés -

De Kondratuk szerint döntésének semmi köze ahhoz, hogy megpróbálja elkerülni a katonai szolgálatot.

kep 2022 12 11 173900047 Egy 81 éves néni vett feleségül a fiatal fiú... állítólag nem a pénzért...

A szomszédok kitálaltak…

A 81 éves néni szomszédjai hangsúlyozzák, hogy gyakorlatilag sosem látják a 24 éves férfit a környéken. Egyikük elárulta a helyi televíziónak, hogy Illarianovnát „sokkal többször látogatják unokaöccsei, unokái és nővérei, mint állítólagos férje”. Sőt hangsúlyozta, hogy az idős asszony egyedül él a házban, és az, hogy van férje, csak papíron látszik.

kep 2022 12 11 174059271 Egy 81 éves néni vett feleségül a fiatal fiú... állítólag nem a pénzért...

Okosabb, mint gondolnád

A 24 éves férfi mindig idősebb nők társaságában bukkan fel, amikor a katonai toborzóbizottság a környékre érkezik, hogy több embert toborozzon. A törvény szerint a szolgálatok ebben a helyzetben nem tudnak mit tenni, amígAleksander házassági anyakönyvi kivonatot és egy okiratot mutat fel, amely igazolja, hogy abban a házban lakik, ahol idős feleségét gondozza.

kep 2022 12 11 174257312 Egy 81 éves néni vett feleségül a fiatal fiú... állítólag nem a pénzért...

Mi a helyzet a katonai tisztviselőkkel?

A vezetőség bármikor beidézheti a szomszédokat vallomást tenni, akiknek igazolniuk kell, hogy a 24 éves férfi valóban a feleségével él-e, és valóban gondoskodik-e róla.

- Hirdetés -

Katonai tisztviselők azt is hozzátették, hogy ha a közvélemény nem hozza zavarba Alexandert, és nem ösztönzi a változásra, akkor képes lesz kitartani az igaz szerelemről vallott meggyőződése mellett. Egyelőre azonban a tisztviselők továbbra sem mélyedtek el az egész helyzetben, mert – állításuk szerint – nem volt rá idejük.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!