Egy kínai család két évig nevelte kutyájukat, mire rájöttek, hogy valami nincs rendben vele!

- Hirdetés -

Szu Jun két évvel ezelőtt vett ajándékba a családjának egy kiskutyát. Az első alkalommal teljesen le voltak döbbenve azon, hogy mennyit evett.

„Egy egész doboz gyümölcsöt és két vödör tésztát evett meg minden nap.” – mondta az édesapa.

A kutyának vélt állat konkrétan 110 kilóra hízott, és felöltötte valós kinézetét medve formájában, aki egyébként nem akarta abbahagyni a növést, sőt nagyon szeretett két lábon sétálni.

- Hirdetés -

„Minél többet nőtt, annál jobban hasonlított egy húsvér medvére.” – mondta egy helybéli asszony.

A Jünnani vadvédelmi központ egyből kiment a családhoz, hogy elszállítsa az állatot, jelenleg ebben a központban gondoskodnak róla. A központ munkatársai annyira megijedtek tőle, mert éppen akkor súrolta állva az egy méteres magasságot, hogy csak úgy voltak hajlandóak magukkal vinni, ha elaltatják.

 

- Hirdetés -

2016-ban vásárolták az állatot egy nyaralás folyamán, a kereskedő azt mondta, Tibeti masztiff fajtájú kutyus, ám kiderült, hogy egy védett fajú örvös medvét vettek meg, ami a feketepiacon nagyon sokat ér. Az vigasztalja a családot, hogy nem ők az egyedüliek, akik ilyen helyzetbe kerültek, mert márciusban szintén Jünnan tartományában élő férfi bekerült a TV-be, mert azt hitte, egy árván maradt kutyát vett magához, akit az erdőben talált. Ő is nagyot tévedett, mert az is egy medvebocs volt.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!