Egy szülésznő elárulta mit gondolnak azokról a kismamákról, akik szülés során véletlenül összecsinálják magukat

- Hirdetés -

A legtöbb édesanya tökéletesen tisztában van vele, mivel jár egy várandósság, vagy egy szülés. A mostani kismamák azonban még félnek, mert nem tudják mi vár rájuk a szülőszobán. Csak nagyvonalakban tudnak róla dolgokat, illetve azon történetek alapján, amiket a baba-mama csoportokban olvastak. Akadnak olyan dolgok, melyektől ideges gondolataik támadnak, például, hogy miként fogják kiküszöbölni a nem kívánatos és tervezett ürítést szülés közben. Nos eláruljuk… sehogy. Annak ellenére, hogy nem sokkal a szülés előtt beöntést kapnak a kismamák olykor történnek balesetek, amiket nem tudnak irányítani.

5 14 Egy szülésznő elárulta mit gondolnak azokról a kismamákról, akik szülés során véletlenül összecsinálják magukat

Egy szülésznő most magára vállalta a feladatot, és elmondta, hogy a kismamáknak nem kell aggódniuk a szülés közbeni ürítés miatt, ugyanis senki nem fog ebből problémát csinálni. Senki sem fogja gusztustalannak tartani a dolgot, mivel a szülésznők már hozzá vannak ehhez szokva.

1 16 Egy szülésznő elárulta mit gondolnak azokról a kismamákról, akik szülés során véletlenül összecsinálják magukat
Ideges vagyok, hogy emberek előtt k*kilj*k vajúdás alatt.

Allison Carlson a „@thegoodbirth” Instagram oldal felhasználója felfedte, hogy mit gondolnak valójában a szülésznők és a szülés alatt dolgozók arról, ha az anyukák hánynak vagy az újszülött mellett bélsár is távozik a testükből. Alison elmondta, hogy őket teljes mértékben hidegen hagyja az ilyen dolog.

- Hirdetés -

Egyik Insta bejegyzésében beszélt arról, hogy az anyukák mennyire félnek attól, hogy „rendetlenséget” csinálnak a műtőben. A videó „Amikor diszkréten letöröljük a bélsarat a vajúdó anyukákról.” címet kapta.

„Hidd el nem is fogod észrevenni, hogy ilyet csináltál. Mi mindig fedezünk titeket vajúdás közben. Az utóbbi időben elég felkapott téma lett, és nem győzöm hangsúlyozni, hogy mi nem os gondolkodunk ezen. Teljesen természetesnek vesszük. Egy ravasz törlést senki sem vesz észre, ebben biztosak lehettek.”

3 16 Egy szülésznő elárulta mit gondolnak azokról a kismamákról, akik szülés során véletlenül összecsinálják magukat
Észre sem veszed, hogy k*akilt*l. Mi fedezünk téged.

Egy másik posztban a szülésznő olyan kommentekre reagált, mint például: „Ideges vagyok, hogy emberek előtt ürítek vajúdás közben”. – Alison biztosította arról az anyukákat, hogy ez „normális és gyakori” dolognak számít a szülészeten. Elárulták, hogy szülésznőként sokszor van dolguk bélsárral, hányással, magzatvízzel, vérrel, könnyekkel és izzadsággal.

- Hirdetés -
2 14 Egy szülésznő elárulta mit gondolnak azokról a kismamákról, akik szülés során véletlenül összecsinálják magukat

„Tényleg nem foglalkozunk vele. Nyugodt lehet, nem ítélünk el, nem gondolunk rosszat emiatt. A mi álláspontunk szerint normális, hogy szülés során ilyen történik.”

A videók arra ösztönözték az anyukákat, hogy megosszák saját szüléstörténeteiket. Az egyikük a következőt árulta el – „Szó szerint becsináltam a vajúdás alatt, de abban a pillanatban nem érdekelt. Csak arra koncentráltam, hogy a baba kijöjjön!”.

4 15 Egy szülésznő elárulta mit gondolnak azokról a kismamákról, akik szülés során véletlenül összecsinálják magukat
Amikor diszkréten letöröljük a bélsarat a vajúdó anyukákról.

„Azt hittem iszonyú zavarban leszek, de minden ilyen érzés kirepül az ablakon, amikor nyomni kell”. – mondta egy másik.

- Hirdetés -

„Nagyon ideges vagyok emiatt, mert szeretnék vízben szülni. Tudom, hogy a szülésznők már mindent láttak, de valamiért mégis ideges vagyok”. – állt a harmadik hölgy kommentjében.

Nektek milyen történeteitek vannak a szülészetről? Jártatok már így, ha igen zavarban voltatok?!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!