Egyesek azt mondták rá, hogy szörnyeteg. A 23 éves lány már megbékélt a megjelenésével

- Hirdetés -

A 23 éves indiai Anmol Rodrigoust édesapja öntötte le savval még kislánykorában. Ennek a félelmetes támadásnak a következményeképp végképp eltorzult. Fel is adhatta volna és véget vethetett volna az életének, de nem tette. A lány azóta is a bátorság és a lelki erő példaképe. Alapítványt hozott létre, amivel másokon segít. De ez még mind semmi…

Amikor Anmol megszületett, az apja dühös volt. Nem tudta elfogadni, hogy lánya született. Meg akarta büntetni a feleségét a vele szemben elkövetett „sértésért”. Miközben az anyja szoptatta Anmolt, az apa kiment savért és leöntötte őket. Az anya nem élte túl a támadást, Anmol pedig fél szemére megvakult és a teste nagy része eltorzult.

Nem adta fel!

Nehéz szavakkal leírni azt a félelmetes kegyetlenséget, amelyet apján keresztül tapasztalt. A lány azonban az átélt rémálom és a fizikai fájdalmak ellenére sem adta fel. NEM!

A 23 éves lány a kórházból az árvaházba kötött ki. Eleinte féltek tőle a gyerekek.

Anmol bevallása szerint, nem volt könnyű égési sérülésekkel és csúf hegekkel felnőni. Időnként verbálisan bántalmazta a többi gyerek. Ő is érezte, hogy más, mint a többiek. Szerencsére a többiek idővel megszokták és még barátokat is szerzett.

- Hirdetés -

Anmol két éve kezdte önálló életét. Kiköltözött az árvaházból, és azóta egyedül él. Szerinte az élete tele van csodálatos pillanatokkal és szenvedélyekkel. A 23 éves lány egy ideje alapított egy alapítványt, amelynek fő célja, hogy segítsen a hozzá hasonló sorsú nőkön.

Ez még nem minden

Anmol mindig is szerette a divatot és a csinos ruhákat.

„Mindig is szerettem a divatot és szeretek öltözködni. Amikor az emberek meglátnak, meglepődnek a hozzáállásomon, de el akarom mondani a világnak, hogy nem szánalomra van szükségünk, hanem támogatásra…”

Arról álmodik, hogy modell legyen

Az Instagram-profiljának rengeteg követője van. A lány már most nagyon sikeres a közösségi médiában.

„Szeretnék modell lenni. Egy olyan modell, aki túlélt egy savtámadást. Nem csak a divatot szeretném népszerűsíteni, hanem azt is, hogy az állapotom még nem jelenti az életem végét…”

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!