Együtt él feleségével, ex feleségével és ex felesége feleségével egy férfi, de nem ez a legdurvább

Megosztás

- Hirdetés -

Az utóbbi években elég sok érdekes cikket találtunk az interneten, melynek tartalma teljesen ledöbbentett minket. Ilyen volt például az ikerpár, akik nemcsak, hogy egy fedél alatt élnek, egy ágyban alszanak és megosztják a ruhákat egymással, de még ugyanahhoz a férfihoz is mennek hozzá.

A másik hasonlóan bizarr történet pedig az volt, mikor egy 40-es éveiben járó édesapa, egy évvel idősebb lánnyal járt, mint a saját lánya. Hab a tortán, hogy már együtt is éltek, sőt a lányok legjobb barátnőkké váltak.

1 7 Együtt él feleségével, ex feleségével és ex felesége feleségével egy férfi, de nem ez a legdurvább

Mai posztunkban egy még érdekesebb csapatot hoztunk el nektek, akik a TLC „Te, én és az exem” című műsorában szerepeltek. A róluk szóló részt Amerikában már leadták, de hazánkban csak szeptembertől lehet megtekinteni.

Jennifer és Josh Rappahahn 5 teljes éven át éltek házasságban, ám végül úgy döntöttek, jobb, ha külön utakon folytatják tovább életüket. Ennek egyik oka az volt, hogy Jennifer rájött a nőkhöz vonzódik.

2 6 Együtt él feleségével, ex feleségével és ex felesége feleségével egy férfi, de nem ez a legdurvább

A válás kimondása után Jennifer nem sokkal később megismerkedett Chantellal, akivel össze is házasodtak, ám Josh sem tétlenkedett sokáig, mivel ő is újra nősült. Joshnak egyébként két gyermeke van a 11 éves Jace és a 5 éves Mikaela. Jace, a Jenniferrel, míg Mikaela a Daniellel kötött házasságából született.

3 4 Együtt él feleségével, ex feleségével és ex felesége feleségével egy férfi, de nem ez a legdurvább

Mivel Jennifer és felesége, Chantel is szerettek volna közös gyermeket, ezért megkérték Josht, hogy legyen a donor a mesterséges megtermékenyítéshez. Exférje bele is ment, így Chantel áprilisban szülte meg Camila nevű lányukat.

4 2 Együtt él feleségével, ex feleségével és ex felesége feleségével egy férfi, de nem ez a legdurvább

Mivel ennyire bensőséges családi viszonyban vannak, ezért mind a két pár úgy döntött, hogy egy fedél alatt fog élni. Jelenleg Floridában élnek, s elindították saját TikTok fiókjukat, melyet már több mint 40 ezren követnek.

5 2 Együtt él feleségével, ex feleségével és ex felesége feleségével egy férfi, de nem ez a legdurvább

Jennier egyszer úgy nyilatkozott:

„Chantellal imádjuk a kislányunkat. Nem lehetünk elég hálásak Joshnak és Daniellenek, hogy segítettek nekünk családot alapítani. Mindennap ápolni fogjuk a kapcsolatunkat és egy családdá verbuválódunk. Amikor megtudtuk, hogy lányunk lesz, Mikaela azt mondta, hogy hívjuk Michellenek. Természetesen ez lett a középső neve. Camila tökéletesen beilleszkedett a vegyes családunkba és izgatottan vágunk bele újabb és újabb kalandokba.”

47474311 9955279 image a 38 1630681731797 Együtt él feleségével, ex feleségével és ex felesége feleségével egy férfi, de nem ez a legdurvább

Josh és én nem tudtuk visszatartani érzelmeinket, amikor először találkoztunk Camilával. Nagyon megterhelő volt Chantel számára a terhesség és a szülés, de amint megtudtuk, hogy mindenki jól van és mindenki egészséges, megnyugodtunk.” – mondta Danielle, Josh felesége.

- Hirdetés -

616e91b6921ee973b78a61fdb6710d80 Együtt él feleségével, ex feleségével és ex felesége feleségével egy férfi, de nem ez a legdurvább

A vegyes család gyakran oszt meg videókat a közösségi médiában. Vannak, akik furcsán állnak a kapcsolatukhoz és nem értik, hogy tudnak így élni.

Te mit gondolsz tudnál így élni a volt partnereddel és annak családjával?

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!