Elfogták a 69 éves nőgyógyászt, aki eléggé „pajzán módon” kezelte a pácienseit.

Megosztás

- Hirdetés -

Sok nő tart attól, hogy nőgyógyászhoz menjen. Kényes téma ez. Sokan feszélyezve érzik magukat attól, hogy egy idegen férfi -még ha orvos is- nézegesse és hozzáérjen. Ez a történet senki kedvét nem fogja meghozni hozzá.

kep 2021 11 28 100832 Elfogták a 69 éves nőgyógyászt, aki eléggé "pajzán módon" kezelte a pácienseit.

A 68 éves nőgyógyász intim kapcsolatba lépett a betegeivel. Így „kezelte” őket.

A 68 éves férfi, Giovanni Miniello Olaszország-szerte ismertté vált, miután kiderült, hogy milyen kezelést kínál a pácienseinek. Miniello azt állította, hogy meg tudja gyógyítani a HPV-t, amely a méhnyakrák kialakulásáért felelős. Felajánlotta a nőknek, hogy intim kapcsolatot létesít velük egy nem szokványos kezelés részeként. Miniello azzal érvelt, hogy azon kevés férfiak közé tartozik, akiket „beoltottak”, és képesek antitesteket továbbítani a „légyott” során.

- Hirdetés -
kep 2021 11 28 100905 Elfogták a 69 éves nőgyógyászt, aki eléggé "pajzán módon" kezelte a pácienseit.

Az esetre akkor derült fény, amikor egy 33 éves nőnek ajánlotta fel az extrém kezelést. A vizsgálati eredmények, azonban nem jelezték a HPV jelenlétét. A férfi azonban erősködött, hogy ő a fertőzés tüneteit látja a betegen. Magyarán egy kis légyottra buzdította, amivel majd kigyógyítja.

kep 2021 11 28 100918 Elfogták a 69 éves nőgyógyászt, aki eléggé "pajzán módon" kezelte a pácienseit.

A nőgyógyász javaslata annyira megdöbbentette a nőt, hogy úgy döntött, elmeséli történetét egy oknyomozó és szatirikus műsor készítőjének. Kitalálták, hogy provokációt hajtanak végre. Megkértek egy színésznőt, hogy egyeztessen időpontot a nőgyógyásszal. Miniello természetesen neki is felajánlotta az extrém kezelést. Azzal érvelt, hogy nagyon sok nőt sikerült meggyógyítania, akik nekik köszönhetik, hogy nem lettek rákosak és boldog anyaként élnek tovább.

kep 2021 11 28 100931 Elfogták a 69 éves nőgyógyászt, aki eléggé "pajzán módon" kezelte a pácienseit.

A színésznő egy szállodai szobában egyeztetett időpontot egy nőgyógyászhoz. A „Le Iene” műsor stábja megjelent, és már fehérneműben találta a nőgyógyászt.

- Hirdetés -

„Ezt a nők gyógyulásáért teszem” – mondta a nőgyógyász

„Sok nőt megmentettem. Mindenki, akivel kapcsolatba kerültem negatív teszteredményt kapott.” – folytatta

kep 2021 11 28 100847 Elfogták a 69 éves nőgyógyászt, aki eléggé "pajzán módon" kezelte a pácienseit.

Bevallása szerint már gyakornok kora óta ajánlotta a betegeknek ezt a „terápiát”. Igazat mondott, mert sok nőgyógyász által „kezelgetett” nő jelentkezett a műsor adása után. Az ügyészség vette át az ügyet.

- Hirdetés -
kep 2021 11 28 101503 Elfogták a 69 éves nőgyógyászt, aki eléggé "pajzán módon" kezelte a pácienseit.

Miután kitört a botrány, és egész Olaszország (és a világ) értesült a nőgyógyász tevékenységéről, maga Miniello kérte, hogy töröljék az orvosok listájáról.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!