Ez a 4 csillagjegy a legrosszabb feleség. Jobb elkerülni őket…

- Hirdetés -

Az asztrológia olyan terület, amely évszázadok óta kíséri az emberiséget. Lehetséges, hogy a rossz feleségeket megkülönböztethetjük csillagjegyek alapján? Az asztrológusok szerint igen!

A legtöbb jós szerint a horoszkópok egyéni dolgok és nem feltétlenül lehet általánosságban beszélni róluk. A különböző állatövek azonban közös jellemzőkkel bírnak, amelyek befolyással bírnak olyan kérdésekben, mint az egészség és a házasság. Szóval melyik csillagjegyekből lesz a legrosszabb feleség?

felesegek Ez a 4 csillagjegy a legrosszabb feleség. Jobb elkerülni őket...

SZŰZ

Mindig csak a baj van vele. Panaszkodik állandóan. Tökéletes partner szeretne lenni, de egy kis apróság miatt újra és újra nyafogni kezd. Emelett a szűz mint feleség gyanakvó és bizalmatlan. Folyton igyekszik bizonyítani férje hűtlenségét.

- Hirdetés -
kep 2022 07 07 171504087 Ez a 4 csillagjegy a legrosszabb feleség. Jobb elkerülni őket...

SKORPIÓ

feleségként olyan életet biztosít kedvesének, amely tele van… veszekedésekkel, haraggal, sajnálkozással. A házasságban teljes mértékben át akarja venni az irányítást férje felett.

kep 2022 07 07 171357049 Ez a 4 csillagjegy a legrosszabb feleség. Jobb elkerülni őket...

KOS

Első pillantásra ideálisnak tűnhet. Idővel azonban követelményei megterhelővé válnak egy férfi számára. Utálja az unalmat, ezért nem számíthat a tévé előtti gondtalan heverészésre. Szeret uralkodni, és nem fél a veszekedésektől sem.

VÍZÖNTŐ

Feleségnek túl kiszámíthatatlan. Annyira értékeli a szabadságát, hogy minden megszelídítési kísérlet sorra kudarcba fullad. Utálja, ha valaki megpróbálja rákényszeríteni a szabályait, és elhitetni vele, milyennek kell lennie egy példamutató nőnek vagy feleségnek. A saját szabályai szerint él.

- Hirdetés -
kep 2022 07 07 165008949 Ez a 4 csillagjegy a legrosszabb feleség. Jobb elkerülni őket...

Vannak jó feleségek is!

RÁK

A legjobb feleség alapanyag – ő egy odaadó partner és egy csodálatos anya. Otthon gondoskodik a jó, harmonikus légkörről, jól tud főzni és soha nem okoz csalódást párjának.

BAK

Rendkívül türelmes nő, és örökké szeretni fogja a férjét. Ha úgy dönt, hogy megházasodik, az jóban és rosszban is kitart. Törődik a házzal, a gyerekekkel és a férjével. Keményen dolgozik.

kep 2022 07 07 171553303 Ez a 4 csillagjegy a legrosszabb feleség. Jobb elkerülni őket...

HALAK

Könyörületesek, érzékenyek és hűségesek a feleség szerepében. Megbízhatóak. Bármilyen szeszélyes is lehet, partnere biztosan értékelni fogja az odaadását.

- Hirdetés -

MÉRLEG

Mindig gondoskodik arról, hogy kedvese szenvedélye ne halványuljon el. Pozitív beállítottsággal inspirálnak. Sok szeretetet és harmóniát hoznak a házasságba. Utálnak vitázni. Inkább kompromisszumot kötnek.

kep 2022 07 07 171157406 Ez a 4 csillagjegy a legrosszabb feleség. Jobb elkerülni őket...
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!