Ez a nő elment kozmetikushoz, azonban amikor meglátták a kezét, elküldték.

- Hirdetés -

Minden nőnek jó érzés, mikor szépen, üdén, frissen távozhat a kozmetikustól, manikűröstől és a fodrásztól. Mivel a legtöbben szeretnek ápolt külsővel menni dolgozni, és a hétköznapi dolgokat elvégezni ezért ezek a szolgáltatások elengedhetetlen részét képezik az életüknek. Cikkünk főszereplője is nagyon-nagyon szeretett volna mindenhol ápolt külsőt, kezén, lábán, haján, ám sajnos az élet megint megmutatta, hogy néha bizony igazságtalan.

Jennifer Dreyer Brown könnyek közt hagyta ott az egyik kozmetikát, mert olyat tettek vele, amit álmában sem gondolta volna. Tisztáznunk kell, hogy a hölgy lupuszban szenved, ami egy olyan gyulladásos betegség, ahol az immunrendszer a test saját szövetei, valamint szervei ellen fordul. Kísérő tünete kipirosodott bőr. Jennifernek napsugárzás hatására vörös foltok jelennek meg a bőrén, ami ellen még a legnagyobb faktorszámú fényvédő és napernyő sem tud védekezni.

Aki egy kicsit jártas a bőrrel kapcsolatos problémákban az tudja, hogy ez a fajta betegség nem fertőz!! A hölgy elmondta, hogy a kaliforniai Laguna Beachben született és nevelkedett. Elismerte, hogy mindennel próbálkozott már, de semmi sem tudta maximálisan megvédeni a kipirosodástól. Egy nap azonban úgy döntött, hogy meglátogatja a helyi szépségszalont, a Happy Nails-t, ám az ott dolgozó hölgyek, nagyon megalázták őt.

- Hirdetés -

Mivel nagyon meleg volt, úgy döntött egy könnyed nyárias ruhában megy el manikűröztetni és pedikűröztetni, ám amikor az ott dolgozók meglátták a kezét, azonnal felálltak és hosszas tanakodásba kezdtek. Jennifer hallotta, hogy róla beszélnek és amikor a hölgy visszatért hozzá, közölte vele, hogy csak a lábain lévő körmöket fogja megcsinálni, ugyanis olyan gyulladásos foltok vannak a kezén, amihez nem nyúlhat. Jennifer elmagyarázta, hogy mi a problémája és, hogy ez semmiség, de ez már nem érdekelte a manikűröst. Kifogást-kifogásra halmozott és Jennifer nagyon megalázottnak érezte magát.

A későbbiek folyamán kitett Facebookra egy videóüzenetet, amiben sírva mondja el, hogy viselkedtek vele a kozmetikában. Óva intette az embereket, hogy kerüljék el ezt a rémes helyet, mert így viselkednek az ártatlan vendégekkel.

„Azért vettem fel azt a ruhát, mert nagyon meleg volt. Sajnos az emberek gyakran a megjelenésem alapján ítélnek meg engem. Igen lupuszom van és a bőröm nem olyan, mint másoké, de ettől még nem kell ennyire megalázni. Soha nem éreztem magam még így. Szeretném, ha tudnátok, hogy az emberekkel kedvesnek kell bánni, mert nem tudhatjátok, mit éreznek belül.”

- Hirdetés -

Videója nagyon kapós lett az interneten. Sokan úgy fejezték ki együttérzésüket, hogy a kozmetikának a legrosszabb értékelést adták.

So this just happened here in Laguna Niguel… be my friend, don’t get your nails done here… The one day I go out without sleeves on… oh and for the record they never had a problem doing my nails when I had my scars covered. They made up so many excuses and lies. I have never been so publicly humiliated in my life! People who judge suck. You have no idea what other are going through… some hide there pain on the inside…. mine is all over my body. For licensing or usage, contact licensing@viralhog.com)

Gepostet von Jeniffer Dreyer Brown am Freitag, 6. Juli 2018

A szépségszalon tulajdonosa annyit fűzött hozzá a történtekhez, hogy az ott dolgozó hölgyek csak a biztonsági és higiéniai szabályokat követték, ugyanis tilos azzal a bőrfelülettel dolgozni, ami be van gyulladva.

Jennifernek annyira fájt, amit történt, hogy elmondta, soha többet nem fog oda visszamenni még akkor sem, ha rendszeres vendége volt a szalonnak. Azt reméli, hogy a lupusszal kapcsolatos személyes tapasztalata valamint a szociális médiában megosztott története segít, hogy felhívják mások figyelmet a lupusz betegségre.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!