Ezek a csillagjegyek legtaszítóbb tulajdonságai…NEHOGY MEGSÉRTŐDJ!

Megosztás

- Hirdetés -

Nem kell megsértődni! Minden csillagjegynek van pozitív és negatív oldala. Most a negatívról essen pár szó…

Inkább mosolyogj, ha önmagadra ismertél…

kep 2023 04 19 125933101 Ezek a csillagjegyek legtaszítóbb tulajdonságai...NEHOGY MEGSÉRTŐDJ!

KOS

A KOS olyan, mint egy nagy gyerek. Ha a dolgok nem úgy történnek, ahogy ő szeretné, akkor elveszíti önuralmát és csapkod, hisztizik, mint egy óvodás. Az a baj ezzel, hogy ez nemcsak gyerekes, de eléggé unszimpatikus is.

- Hirdetés -

BIKA

Szerinte fantasztikusan bánik a pénzzel és remekül takarékoskodik. Valójában csak rettentő anyagias. Szereti a szép és értékes dolgokat. Jó az ízlés, de néha képtelen megválni a kinyúlt pólóktól, nadrágoktól, fehérneműktől. Túlhordja a cuccait. Ez inkább taszító, mintsem vonzó tulajdonság.

kep 2023 04 19 125950555 Ezek a csillagjegyek legtaszítóbb tulajdonságai...NEHOGY MEGSÉRTŐDJ!

IKREK

Az IKREK sokszor kétszínű és a megbízhatósága is megkérdőjelezhető. Ez azért van, mert kicsit „sokan vannak odabent” és nem is szándékosan kavarja össze a szálakat. Nem rosszindulat vezérli csak annyira hebehurgya néha, hogy még maga sem tudja mit akar vagy mit gondol.

RÁK

Egyszerűen túl érzékeny. Bármikor képes elbőgni magát függetlenül attól, hogy nő vagy férfi az illető. Mindenen megsértődik és akkor duzzog és kesereg, mint valami bánatos kutyus.

- Hirdetés -
kep 2023 04 19 130013145 Ezek a csillagjegyek legtaszítóbb tulajdonságai...NEHOGY MEGSÉRTŐDJ!

OROSZLÁN

Túl magának való. Kell, hogy körül legyen rajongva. Ilyenkor elbűvölő és kedves, de ha azt érzi, hogy átnéznek rajta, akkor előbújik belőle a szörnyeteg.

SZŰZ

Hamar ítélkezik. Szerinte ő tökéletes és mindent jól csinál. Az elvárásait lehetetlen teljesíteni, amit persze nem fog elismerni. Nagyon hamar kibújik a szög a zsákból, ha valami nem tetszik neki.

- Hirdetés -

MÉRLEG

Jól ki lehet vele jönni. Kedves és becsületes, de rettentő kényelmes tud lenni. Ha neki olyanja van, akkor hajnali 2-kor mekit fog zabálni. Kényelmessége inkább taszító, mintsem aranyos…

kep 2023 04 19 130044070 Ezek a csillagjegyek legtaszítóbb tulajdonságai...NEHOGY MEGSÉRTŐDJ!

SKORPIÓ

Amennyire szenvedélyes, annyira hűvös és jeges tud lenni. Ha nem tetszik neki valami, olyan gyorsan tesz lapátra, hogy észre sem veszed. Tökéletesen játssza a jégkirálynőt.

NYILAS

Kedves, vidám és szórakoztató. A másik oldala viszont arrogáns és öntelt. Túlságosan magabiztos. Pimasz és a nárcisztikus hajlamok bele vannak kódolva a génjeibe.

kep 2023 04 19 130100045 Ezek a csillagjegyek legtaszítóbb tulajdonságai...NEHOGY MEGSÉRTŐDJ!

BAK

A legnagyobb sznob a csillagjegyek között. Olyan magasan hordja az orrát, hogy az hihetetlen. Ő mindent jobban tud, ő mindenkinél ügyesebb, ő mindenkinél okosabb. Hát persze…

VÍZÖNTŐ

Rettentően különc. A baj az, hogy nem viccesen, mint egy vígjátékban, hanem egyszerűen néha nem lehet vele mit kezdeni. Nem tudod, hogy állj hozzá…

kep 2023 04 19 130118776 Ezek a csillagjegyek legtaszítóbb tulajdonságai...NEHOGY MEGSÉRTŐDJ!

HALAK

Mindenen drámázik. Késik, lemondja a találkozókat előtte egy órával. Olyan is van, hogy csak szimplán nem szól és elérni sem lehet. Azt se tudja melyik bolygón van. Nem evilági az biztos…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!