Ezekből a csillagjegyekből válhat a legrosszabb feleség. Inkább maradj agglegény, minthogy velük kezdj!

- Hirdetés -

Az asztrológia olyan terület, amely évezredek óta kíséri az emberiséget. Lehetséges, hogy rossz feleségnek van egy meghatározott csillagjegye? Az asztrológusok szerint igen!

Zle zony maja konkretny znaku zo Ezekből a csillagjegyekből válhat a legrosszabb feleség. Inkább maradj agglegény, minthogy velük kezdj!

A legtöbb jós szerint a csillagjegyeket nem lehet általánosítani. A különböző horoszkópok azonban közös jellemzőkkel bírnak, melyek befolyásolhatják az olyan kérdéseket, mint az egészség és a házasság. Nem egyszer írtunk olyanról, hogy melyek azok a csillagjegyek, melyek összeillenek és melyek azok, akik nem.

Na, de kiből lesz a legjobb feleség? És kiből nem?

Belőlük nem!

kJggg Ezekből a csillagjegyekből válhat a legrosszabb feleség. Inkább maradj agglegény, minthogy velük kezdj!

SZŰZ
Rossz választás. Mindig valami baja van. Folyton panaszkodik. Tökéletes partner szeretne lenni, de valami apróság miatt úgyis nyafogni fog. Emellett a SZŰZ mint feleség gyanakvó és bizalmatlan. Minden lépésnél próbálja bizonyítani párja hűtlenségét.

- Hirdetés -
gg Ezekből a csillagjegyekből válhat a legrosszabb feleség. Inkább maradj agglegény, minthogy velük kezdj!

SKORPIÓ
Feleségként olyan életet biztosít kedvesének, amely tele van… veszekedésekkel, haraggal, sajnálkozással. A házasságban teljes mértékben át akarja venni az irányítást férje felett, és mindig a saját akaratát próbálja érvényesíteni.

a kos csillagjegy 15 jotulajdons Ezekből a csillagjegyekből válhat a legrosszabb feleség. Inkább maradj agglegény, minthogy velük kezdj!

KOS
Első pillantásra ideálisnak tűnhet. Idővel azonban követelményei megterhelővé válnak a férfi számára. Utálja az unalmat, ezért nem számíthatunk a tévé előtti gondtalan heverészésre. Szeret uralkodni, és nem fél a veszekedésektől. Gyakran provokálja is…

s Ezekből a csillagjegyekből válhat a legrosszabb feleség. Inkább maradj agglegény, minthogy velük kezdj!

VÍZÖNTŐ
Kiszámíthatatlan. Annyira fontos neki a szabadsága, hogy minden megszelídítési kísérlet sorra kudarcba fullad. Általában szakítással, válással végződik. Ez főleg akkor jellemző, ha valaki megpróbálja rákényszeríteni a saját akaratát, szabályait. Esetleg, ha meg akarjuk mutatni neki, hogy milyennek kell lennie egy példamutató feleségnek. A saját szabályai szerint él.

- Hirdetés -

Vannak jó feleségek is!

r Ezekből a csillagjegyekből válhat a legrosszabb feleség. Inkább maradj agglegény, minthogy velük kezdj!

RÁK
A legjobb feleséganyag. Odaadó partner és csodálatos anya. Otthon gondoskodik a harmonikus légkörről, jól főz és nem okoz csalódást párjának.

668 Ezekből a csillagjegyekből válhat a legrosszabb feleség. Inkább maradj agglegény, minthogy velük kezdj!

BAK
Rendkívül türelmes nő, és örökké szeretni fog. A házasság jóban-rosszban kitart. Törődik a házzal, gyerekekkel és a férjével is. Keményen dolgozik.

gy Ezekből a csillagjegyekből válhat a legrosszabb feleség. Inkább maradj agglegény, minthogy velük kezdj!

HALAK
Könyörületes, érzékeny és hűséges. Megbízható ember. Néha ugyan szeszélyes, de partnere értékelni fogja az odaadását.

- Hirdetés -
hsrg Ezekből a csillagjegyekből válhat a legrosszabb feleség. Inkább maradj agglegény, minthogy velük kezdj!

MÉRLEG
Mindig gondoskodni fog arról, hogy kedvese szenvedélye ne halványuljon el. Pozitív beállítottsággal inspirálnak. Sok szeretetet és harmóniát hoznak a házasságba. Utálnak vitázni. Inkább kompromisszumot kötnek.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ez is érdekelhet: Ezen 5 csillagjegyben született férfiakból válnak a legjobb apák. Mindent megtesznek a gyermekeikért


- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!