Ezt a fagylaltot csak 18 éven felüliek ehetik. Fogyasztásuk nagyon kockázatos

- Hirdetés -

Vannak dolgok, amiket csak akkor vehetünk meg, ha már betöltöttük a 18. életévünket. Ilyenkor mindenki az alkoholra és a bagóra gondol… Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy van ilyen fagylalt is?! Igen… FAGYI!

Martin Bandoni cukrász, az egyik fagyiját csak felnőtteknek szolgálja fel a skóciai glasgowi Aldwych Cafe fagylaltüzletében. Ezek a világ legkülönlegesebb fagylaltjai. Az „ördög leheletének” nevezik.

Ezek a fagyik csípős paprikából készülnek és 1,5 millió Scoville-egységük van. (ez a csípősségi skála). Ez rettentő sok. Összehasonlításképp mondanám, hogy egy Jalapeno paprika csak…2500 SHU. Harmatgyenge igaz?

kep 2022 04 02 105420 Ezt a fagylaltot csak 18 éven felüliek ehetik. Fogyasztásuk nagyon kockázatos

Ez még mind semmi…

Mielőtt megkóstolnánk ezt a fagylaltot, minden ínyencnek alá kell írnia egy külön nyilatkozatot, amelyben hangsúlyozza, hogy teljesen tisztában van az elfogyasztásuk lehetséges következményeivel. Nem véletlenül, hisz nagyon sok kóstolja meg „poénból” és lesz tőle rosszul. Nem való mindenkinek…

- Hirdetés -

Családi titok

Ennek a pokoli finomságnak a receptjét titokban tartják. Martin nem adja tovább még a gyermekeinek sem, amíg át nem adja a családi vállalkozást.

Mit gondoltok? Megkóstolnátok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!