Fejfájásra panaszkodott. Az orvosok azt hitték daganat, a valóság azonban annál is hátborzongatóbb!

Megosztás

- Hirdetés -

Egy rendkívül furcsa betegségről fogsz olvasni, ezért ha gyengébb idegzetű vagy, inkább ne is görgess tovább. Ettől függetlenül határozottan biztonságosabb, ha tisztában vagyunk bizonyos dolgokkal.

Yadira Rostro egy texasi fiatal anyuka. 9 hosszú hónapon keresztül nagyon zavaró és erős fejfájásra panaszkodott, amit látászavarok kísértek. A nőnek fogalma sem volt, mi okozhatja őket.

kep 2022 09 02 133005885 Fejfájásra panaszkodott. Az orvosok azt hitték daganat, a valóság azonban annál is hátborzongatóbb!

Amikor elment az orvoshoz, a férfi beutalta röntgenre és CT-re. Először attól tartott, hogy egy daganat a felelős ezért az állapotért…

- Hirdetés -

Egy idő után kiderült, hogy ez valami egészen más… Yadira nem is gondolta, hogy valami ennyire félelmetes és undorító dolog történhet vele.

Végül felállították a végső diagnózist

kep 2022 09 02 133355983 Fejfájásra panaszkodott. Az orvosok azt hitték daganat, a valóság azonban annál is hátborzongatóbb!

Galandférgek voltak a fejébe

Az orvosok nyolcat számoltak össze. Valószínűleg 2 éve növekedtek már a nő agyában! Úgy gondolják, hogy a mexikói útján, nagyon véres steaket evett és onnan kaphatta a fertőzést.

kep 2022 09 02 133500017 Fejfájásra panaszkodott. Az orvosok azt hitték daganat, a valóság azonban annál is hátborzongatóbb!

Egy évnyi szenvedés után, az orvosok műtéttel eltávolították a férgeket az agyából. A nő szinte azonnal megkönnyebbült.

- Hirdetés -
kep 2022 09 02 133536665 Fejfájásra panaszkodott. Az orvosok azt hitték daganat, a valóság azonban annál is hátborzongatóbb!

Mit kell tenni, hogy megvédjük magunk a galandféregtől?

A nyers hússal óvatosan. Csak olyan helyről vásároljunk, ami megbízható, ellenőrzött forrásból tart készletet.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!