Félelmetes dolgot rögzített a babakamera. A hideg futkos a hátunkon…

Megosztás

- Hirdetés -

A babaőrző sok szülő számára is. Ez a borzalmas felvétel azonban sokkolta a fiatal anyát. Vajon kit látott a kislánya ágya mellett?

A tökéletes készülék

Az elektronikus dada tökéletes eszköz az újdonsült szülők számára. Egyesek el sem tudják képzelni az életet nélküle. Nem csoda, mert így folyamatosan figyelemmel kísérheti a gyermeket, miközben a szülők más feladatokat is elláthatnak. A monitorral felszerelt modellek rendkívül hasznosak. Ugyanis a nap 24 órájában rögzítik a baba viselkedését. Némelyik felvétel nagyon vicces, mások pedig nagyon ijesztőek is lehetnek…

kep 2022 12 12 115606981 Félelmetes dolgot rögzített a babakamera. A hideg futkos a hátunkon...

Hátborzongató felvételek egy gyerekszobából

Egy este az anyuka besurrant a lánya szobájába, mert nyugtalan volt. A fiatal anya nem akarta felébreszteni a lányt, ezért odakúszott a sötétség leple alatt. Észrevétlenül elérte a baba kiságyát, hogy cumit adjon a babának. Megelégedve az elvégzett küldetéssel, ugyanolyan csendesen visszavonult.

- Hirdetés -

Másnap reggel meg akarta nézni a babafigyelő videóját, hátha mélyen aludt aznap éjjel. Egy ponton azonban a film megrémítette őt. Az a pillanat, amikor este bement a gyermekéhez. El is felejtette, hogy bement hozzá a cumiját visszaadni neki. Hirtelen azt hitte, hogy valami szellem az, holott csak önmaga.

@brooklynemschu Answer @im_siowei #fyp #scary #momlife ♬ original sound – Brooklyne schu

Titeket is kirázott a hideg?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!