Feleségül ment egy rongybabához. Most már gyereket is akar tőle…

- Hirdetés -

Elege lett. Teltek múltak az évek, de még mindig nem találta meg a tökéletes partnert, akivel családot alapíthatott volna. Végül kétségbeesett döntést hozott. A 37 éves nő feleségül ment egy rongybabához…

kep 2022 07 06 122249033 Feleségül ment egy rongybabához. Most már gyereket is akar tőle...

Az embereket nehéz megérteni. A 37 éves Meirivone Rocha Moraes egy nap édesanyjának panaszkodott, hogy magányosnak érzi magát. Így kezdődött a szokatlan „szerelmi történet”. Az édesanya segíteni akart lányának, és úgy döntött, hogy olyan társat keres neki, aki nem csak alkalmi partner. Aki nem vitatkozik, nem bántja meg, nem csalja meg és nem hagyja el. A 37 éves lány édesanyja egy Marcelo nevű rongybabát készített neki.

kep 2022 07 06 122155936 Feleségül ment egy rongybabához. Most már gyereket is akar tőle...

Amikor anyám megalkotta Marcelót, és először bemutatta nekem, beleszerettem. Szerelem volt első látásra. Hirtelen az életemben minden értelmet nyert…

A 37 éves nő azt mondta, hogy talált valakit, aki tökéletes férje lesz. Elhatározta, hogy hozzámegy feleségül. A nő még egy nagyszabású esküvői fogadást is szervezett, amelyre meghívott 250 vendéget.

- Hirdetés -

Az esküvő után a pár nászútra indult Rio de Janeiróban. Amint látható, nagyon romantikus volt…

Nem sokkal a napsütéses Rióból való hazaérkezés után kiderült, hogy a furcsa család hamarosan nagyobb lesz. Valami azt súgja, hogy Marcelo megbízható anyósa részt vett a család gyarapításában…

kep 2022 07 06 122144380 Feleségül ment egy rongybabához. Most már gyereket is akar tőle...

A 37 éves nő bejelentette, hogy terhes. Nemrég volt egy „születés”, amit szintén az édesanya intézett. Gyorsan ment – ​​a „baba” fél óra alatt megjelent a világban. Egy orvos és egy nővér vett részt a szülésben. Ha valaki kételkedett abban, hogy Marcelo apa lett, a 37 éves férfi gondoskodott arról, hogy beszámoljon a szülésről a közösségi médiában.

- Hirdetés -

A nő azt állítja, hogy végre boldog. Azt azonban elismeri, hogy Marcelónak van egy hibája…

Ez egy nagyszerű, nagyon fontos nap volt számomra. Marcelo az a férfi, akire mindig is vágytam az életemben. Az ágyban is tökéletes. Nem veszekszik velem, nem vitatkozik. Csodálatos és hűséges férj. Ezt minden nő irigyli tőlem. A férjemnek nagyon sok jó tulajdonsága van, bár az egyetlen hátránya, hogy lusta. Egyáltalán nem dolgozik.

kep 2022 07 06 122210491 Feleségül ment egy rongybabához. Most már gyereket is akar tőle...

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!