Férfi vagy női lábakat látsz a képen. Izgalmas dolgot árul el rólad a válasz…

Megosztás

- Hirdetés -

Ez a fekete-fehér optikai illúzió nagyon érdekes dolgot árul el rólad. Lássuk hát…

Az életünkben elképesztően fontos dolog a kommunikáció. Tudnunk kell, hogy bizonyos szituációkban miként, hogyan fejezzük ki magunkat.

De mi köze ennek egy képhez? Nagyon érdekes. Nézd meg az alábbi képet és jegyezd meg, mit vettél rajta észre először. Férfi vagy női lábakat. Esetleg egyszerre mindkettőt? Mindegyik egy-egy különböző kommunikációs stílusról árulkodik.

kep 2022 07 31 113254740 Férfi vagy női lábakat látsz a képen. Izgalmas dolgot árul el rólad a válasz...

FÉRFI LÁB

Te nem szoktál mismálsolni, sem köntörfalazni. A közvetlen kommunikáció híve vagy. Mindegy, hogy régi barátokról van szó, vagy új ismerősökről. Őszintén beszélsz az érzéseidről is, akár jók, akár rosszak. Bár ez alapvetően nem egy rossz tulajdonság, de nem minden ember értékeli, a túlzott őszinteséget. Néha jobb a dolgokat nem kimondani…

- Hirdetés -
kep 2022 07 31 113736312 Férfi vagy női lábakat látsz a képen. Izgalmas dolgot árul el rólad a válasz...

NŐI LÁB

Megfontoltan kommunikálsz. Eltart egy darabig, amíg kinyögöd, amit akarsz, hiszen először magadban kell feldolgoznod. Az a baj, hogy túl sokat kattogsz és gyakran ellentmondásba keveredsz saját magaddal. Ez cikis helyzeteket szülhet…

kep 2022 07 31 113751376 Férfi vagy női lábakat látsz a képen. Izgalmas dolgot árul el rólad a válasz...

MINDKETTŐ

Nagyon határozott véleménnyel vagy a világról és nem félsz ezt kimondani. Veled olyan beszélgetni, mint egy hullámvasúton utazni. Nagyon kell figyelned arra, amit mondasz mert túlságosan nyers lehetsz mások számára. Túl hamar reagálsz le bizonyos szitukat, ahelyett, hogy egy picit megfontolnád és mérlegelnéd azt, hogy mit illene mondani.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

elle

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!