Gyönyörű szerelmi történet. A Down-szindrómás pár 25 évig volt együtt. 

Megosztás

- Hirdetés -

A Down-szindrómás házaspár 25 évet élt együtt. A nagy korkülönbség és annak ellenére, hogy senki sem hitt bennük, összeházasodtak. Egy ilyen kapcsolat lehet ellentmondásos, de ők bebizonyították, hogy a szerelem mindent legyőz.

kep 2023 01 08 203600929 Gyönyörű szerelmi történet. A Down-szindrómás pár 25 évig volt együtt. 

Egy Down-szindrómás házassági történet

Maryenne és Tommy volt az első Down-szindrómás házaspár az Egyesült Királyságban. 1995-ben keltek egybe. A korkülönbség nem zavarta őket, és mindenki számára egyértelmű volt, hogy a pár tényleg szereti egymást.

Tommy 18 hónap ismeretség után kérte meg Maryanne kezét. Ez számos vitát váltott ki az ismerőseik között. Szerintük egy ilyen kapcsolatnak nincs joga túlélni. Ennek ellenére 25 évet töltöttek együtt házaspárként.

- Hirdetés -

Az esküvőm volt életem legszebb napja. Megdöbbentem, amikor Tommy megkérte a kezemet, de egy másodpercig sem gondolkodtam a válaszon. Nagyon szeretem a férjemet. Ő a legjobb barátom. – mondta Maryanne évekkel ezelőtt egy televíziós műsorban.

A pár 2014-ben, 20. házassági évfordulóján, 150 ember előtt újította meg a fogadalmát. Minden évben örömmel ünnepelték ezt a jeles dátumot, mutatva a világnak hatalmas szeretetüket.

kep 2023 01 08 203928880 Gyönyörű szerelmi történet. A Down-szindrómás pár 25 évig volt együtt. 

Kapcsolatuk sok vitát kavart, de ennek ellenére 25 évig boldog házasságban éltek. Történetük megnyitotta az utat számos olyan kapcsolat előtt, amelyeket egészségügyi problémáik vagy genetikai hibáik miatt kudarcra ítéltek.

- Hirdetés -

A pár zeneszeretete is nyilvánvaló volt, mivel a lakás tele van Elvis-emléktárgyakkal . Van még háttérkép a király arcával és egy kakukkos óra, amely lejátssza a dalait! Amint az jól látszik, a szerelem hegyeket tud megmozgatni, és a Down-szindrómás házasságnak nem kell kudarcnak lennie!

kep 2023 01 08 204056985 Gyönyörű szerelmi történet. A Down-szindrómás pár 25 évig volt együtt. 

Sajnos a koronavírus-járvány egy ilyen kivételes házasságot is érintett. Nagyon óvatosak voltak, és elkerülték a szükségtelen érintkezést valamint a ház elhagyását. Sajnos Tommy elkapta a koronavírust. Kórházba kellett szállítani, és 2020. december 10-én mellkasi fertőzéssel.

Az orvosok minden igyekezete ellenére sem sikerült megmenteni. Tommy élete utolsó hónapját három különböző kórházban töltötte – South Hospital, Thurrock Community Hospital és Basildon Hospital, ahol meghalt. Felesége, Maryanne nagyon elveszett férje halála után, de szerettei szeretete segített túlélni.

- Hirdetés -

Az egyik interjúban elmondta, hogy álmában látja férjét, aki mindig mosolyt csal az arcára…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!