Hatalmas fájdalmat érzett, amikor a baba megmozdult. Ritka és drámai eset

- Hirdetés -

Egy terhes nő hatalmas fájdalmat érzett, amikor a babája megmozdult a hasában. A terhesség vége felé a fájdalom elviselhetetlenné vált.

Elképesztő fájdalmat érzett, amikor a baba megmozdult a hasában

Bethany Lobe második terhessége volt. Kezdetben semmi jel nem utalt arra, hogy problémák merülnének fel. A terhesség normálisan haladt, és Bethany izgatottan várta lánya születését. A problémák néhány hónap után kezdődtek. A nő rendkívüli hasi fájdalomra panaszkodott, amely a baba minden mozdulatánál jelentkezett. Sokszor említette ezt az orvosoknak, de úgy gondolták, Bethany csak drámázik, és azt mondták, hogy a fájdalom a terhesség utolsó heteiben jellemző.

Az orvosok csak a szülés után vették észre, hogy Bethany egyáltalán nem „dramatizált”.

- Hirdetés -

A baba lába beszorult az anya bordái közé

A szülés után észrevették, hogy a baba lába természetellenes módon meghajlott…

kep 2023 01 25 205529808 Hatalmas fájdalmat érzett, amikor a baba megmozdult. Ritka és drámai eset

Aztán az orvosok rájöttek, hogy a nő nem túlzott, amikor fájdalmairól beszélt. Mint kiderült, a magzat lábfeje beszorult az anya bordái közé. A baba megpróbált kiszabadulni a „csapdából”, ami Bethanynak nagy fájdalmat okozott a hasában és a bordáiban.

Bethany megosztotta a történetét a TikTokon, és kiderült, hogy ez az eset nem is olyan ritka. Sok nő tapasztalt hasonló szövődményeket.

kep 2023 01 25 210049249 Hatalmas fájdalmat érzett, amikor a baba megmozdult. Ritka és drámai eset

Ugyanez történt velem, amikor terhes voltam a lányommal. A lába is hasonlóan hajlott, csak az ellenkező irányba – mesélte az egyik TikTok felhasználó

Amikor a második terhességemben voltam, szörnyű fájdalmat kezdtem érezni a bordáimban, olyan érzésem volt, hogy valami van ott. Császármetszésem volt, és az orvosoknak fogót kellett használniuk, mert a babám lába beszorult az egyik bordám alá – mondta egy másik anyuka

- Hirdetés -
kep 2023 01 25 210101787 Hatalmas fájdalmat érzett, amikor a baba megmozdult. Ritka és drámai eset

Szerencsére Bethany babájának egészsége nem szenvedett kárt, és a gyógytornásznál végzett masszázsok után a láb formája gyorsan visszaállt a helyére.

Hihetetlen, hogy milyen gyorsan eltűnt a hiba! (…) A szülésznő azt mondta, hogy elég gyakori, hogy a baba lába beszorul a bordák vagy a medence alá – mesélte Bethany

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!