Hét percig volt halott. Elmesélte, mit látott a másik oldalon…

Megosztás

- Hirdetés -

7 percig volt halott, majd visszatért az élők közé. A mai napig érzi még az eset következményeit különböző memóriazavarok formájában. Az agya túl sokáig volt oxigén nélkül. A tinédzser elmesélte, hogy mit érzett akkor…

kep 2022 01 06 103627 Hét percig volt halott. Elmesélte, mit látott a másik oldalon...

Klinikai halál

A tudósok még mindig bizonytalanok abban, hogy komolyan kell-e venni azoknak az embereknek a történeteit, akik azt állítják, hogy visszatértek a túlvilágról. Az élet utolsó pillanataiban az agyi aktivitás jelentősen megnövekszik, amitől valóban intenzív élményeket élhetünk át. Ezt a Michigani Egyetem idegtudósai fedezték fel. Nehéz azonban megmondani, hogy ez az élmény tényleg a túlvilág vagy csak a haldokló agy hallucinációi.

kep 2022 01 06 103655 Hét percig volt halott. Elmesélte, mit látott a másik oldalon...

A legtöbb klinikai halált túlélő ember a tapasztalatait a túlvilági élet bizonyítékának tekinti. Sokan magasabb erő jelenlétét érezték, amelyet Istennel azonosítanak. Egyesek elhunyt rokonaik közelségét érezték.

Egy amerikai nő a Tik Tok-on mesélt a klinikai haláláról. Kassi Hogann bevallotta, hogy 18 éves korában agyi hipoxia alakult ki, ami 7 percig tartott. A nő elismeri, hogy ez egy fiatalkorában meghozott „hülyeség” következménye volt, de nem részletezte, hogy pontosan mit csinált magával, amibe majdnem belehalt.

- Hirdetés -
kep 2022 01 06 103154 Hét percig volt halott. Elmesélte, mit látott a másik oldalon...

Hét percig volt halott

Tapasztalatai alapján egy alagúton keresztül a csillagokik jutott. A teste nem mozdult, de ennek ellenére nagyon jól érezte magát. Azt érezte, hogy egy olyan helye van, ahonnan láthatja az egész kozmoszt. Hozzátette, hogy ő is érezte elhunyt hozzátartozói jelenlétét, de nem látta őket és nem is beszélhetett velük.

kep 2022 01 06 103534 Hét percig volt halott. Elmesélte, mit látott a másik oldalon...

Kassi beszámolójában szerepel az élménye körülírásának nehézsége is. Ez más túlélők beszámolójában is jelen van. Ez vélhetőleg azért van, mert nem hasonlítanak semmihez, amit a mindennapi életben megtapasztalhatnánk.

- Hirdetés -
kep 2022 01 06 103214 Hét percig volt halott. Elmesélte, mit látott a másik oldalon...

„Jól éreztem magam, amikor tudtam, hogy a szeretteim velem vannak. Pedig fizikailag nem voltak ott. Csak éreztem.”

Kassi agya túlélte, hogy hét percig oxigén nélkül volt, de a hipoxia következményei a mai napig tartanak. A nő agyában olyan változások következtek be, amelyek visszafordíthatatlanok.

„Amikor felébredtem, CT-vizsgálatot végezte az agyamról. Elsötétült kis részeket véltek felfedezni. Azt mondták, hogy a gyógyulás esélye nagyon kicsi.”

- Hirdetés -
kep 2022 01 06 103741 Hét percig volt halott. Elmesélte, mit látott a másik oldalon...

A lánynak folyamatos memóriazavarai vannak. Muszáj jegyzetelnie, hogy ne felejtsen el semmit.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!