HIHETETLEN! Fél veséjét adta a barátjának, aki azonban csúnyán átverte

- Hirdetés -

Colleen Le életében eljött egy pont, amikor a barátjának igazából szüksége volt rá. Nem egy lelki támaszra, pár kedves szóra, hanem a testének egy darabjára. Csak így maradhatott életben.

b 14 HIHETETLEN! Fél veséjét adta a barátjának, aki azonban csúnyán átverte

A fiú krónikus veseelégtelenségben szenvedett. Veseműködése 5%-ra esett vissza. Évek óta dialízisre szorult. Az akkoriban 30 éves lány önként jelentkezett vesedonornak, miután egy teszt bebizonyította, hogy alkalmas rá.

Colleen egy másodpercig sem habozott azt illetően, hogy kés alá feküdjön a barátjáért.

image 18 HIHETETLEN! Fél veséjét adta a barátjának, aki azonban csúnyán átverte

A transzplantáció megtörtént és mindkét ember teljesen felépült a műtét után.

A lány, a történetét TikTok-videókban osztotta meg.

- Hirdetés -

Gondolnánk, hogy mennyire romantikus és szép történet mindez, hogy testének egy darabja a szerelmében él tovább, életben tartva őt, de sajnos ebből a sztoriból sem fog Disney mese születni.

9 3 HIHETETLEN! Fél veséjét adta a barátjának, aki azonban csúnyán átverte

A fiú hét hónappal később egy legénybúcsúra ment Las Vegas-ba. Azt mondják, ami Vegas-ban történik, az Vegas-ban is marad.

Hát nem így történt.

Colleen nem aggódott a párja miatt. A lány egyébként vallásos volt és hitt a szerelemben is. Úgy gondolta, hogy míg a párja bulizik, addig ő a tanulmányaira összpontosít.

- Hirdetés -
c 11 HIHETETLEN! Fél veséjét adta a barátjának, aki azonban csúnyán átverte

A fiú hazaért a legénybúcsúról és bevallotta a lánynak, hogy megcsalta őt a távolléte alatt. Ez rengeteg veszekedést is vitát generált, de a lány megbocsátott neki. Kapott egy második esélyt.

Három hónappal később, azonban ismét meggondolta magát és kitette a fiú szűrét azzal az indokkal, hogy:

„Ha egymásnak szánt minket az Isten, akkor végül újra összehoz minket.”

@colleeeniie Reply to @gina.phamm Who’s interested in part 3? 😅 #fyp #foryoupage #lovestory #relationship #kidneydonor ♬ I am at ur moms house – Elizabeth Chetwynd

A srác meglehetősen hevesen reagált ezekre. Letiltotta az összes közösségi oldalról a lányt. Egyáltalán nem akarta tartani vele a kapcsolatot. Azzal vádolja a Colleen-t, hogy csak azért adta neki a veséjét, hogy ezzel forgalmat generáljon a TikTok videóin. Hát ez eléggé erős lenne, az biztos.

@colleeeniie My ex had some nerve 🥲 #relationshipgoals #kidneydonor #foryoupage #foryourpage #fypシ #fypp ♬ original sound – Gtz_Fabiola
- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!