Így ismerheted fel a pszichopata nőket! Íme a jelek!

- Hirdetés -

Ezeket a jeleket jó ha tudod. A pszichopata embereket messziről el kell kerülni.

A pszichopata emberek nem igazán éreznek empátiát senki és semmi iránt. Nincs lelkiismeretük. Az azonnali kielégülést keresik és impulzív döntéseket hoznak. Nem mérlegelik a hosszú távú következményeket. Nagyon manipulatív emberek. Bárkit képesek kihasználni a saját céluk érdekében és nem fognak bűntudatot érezni egyetlen percig sem.

A pszichopátia tünetei eltérőek lehetnek a férfiak és a nők között.

- Hirdetés -

Rejtett agresszió

A pszichopata nőkben érezhető valamennyi rejtett agresszió, feszültség. Ez a fajta agresszió inkább manipulatív trükkökben és játékokban nyilvánul meg. Próbál kontrollt szerezni és hatalmat gyakorolni embertársaik felett.

Mindig áldozatot játszanak

Rendszerint magukat állítják be áldozatnak. Saját manipulatív és rosszindulatú viselkedésükről terelve el a figyelmet ezzel. Így próbálják elkerülni a felelősségre vonást.

Képtelenek visszatartani a haragot

Nehezen kezelik az indulataikat, haragjukat. Impulzívak és robbanékonyak.

- Hirdetés -

Rettegnek a kötődéstől

Vágynak a párkapcsolatra, de folyton szabotálják azt. Félnek a sebezhetőségtől. Instabil és káros párkapcsolatokat hoznak létre.

Mindig lepasszolják a munka nehéz részét

Rezzenéstelen arccal kihasználnak másokat. Az ilyen típusú nők lepasszolják másoknak a feladataikat, kötelezettségeiket.

Érzelmileg labilisak

Az ilyen nők nehezen kezelik az érzelmeiket. Rendkívül ingadozó az érzelmi állapotuk. Gyakran hoznak impulzív döntéseket. A kiszámíthatatlan emberekben senki sem bízik.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!