Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő a csillagjegyed? Ezeket a párkapcsolati hibákat követed el rendszeresen

- Hirdetés -

A levegő jegyű embereknek számos pozitív tulajdonságai vannak, amelyekkel könnyedén elcsábíthatsz másokat. Vannak azonban olyan részei is a személyiségednek, amelyekkel elijesztheted a jó partit.

Laza vagy, barátságos és nyitott. Minden érdekel, ami körülötted zajlik, ezért könnyedén és tudatosan ismerkedsz. Nőként elérhetetlen és megfoghatatlan vagy, aminek a legtöbb pasi képtelen ellenállni.

kep 2022 04 23 093912230 Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő a csillagjegyed? Ezeket a párkapcsolati hibákat követed el rendszeresen

Mi a baj?

Szereted a szabadságot. Könnyű veled együtt élni, de a szabadságvágyadat tudni kell kezelni. A vízöntő kifejezetten nehezen áll le valaki mellett. Ettől függetlenül mind vágytok egy komoly, kiegyensúlyozott kapcsolatra, de nem tudod eldönteni, hogy a szingliség vagy a család a fontosabb.

kep 2022 04 23 093806249 Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő a csillagjegyed? Ezeket a párkapcsolati hibákat követed el rendszeresen

Nem vagy kifejezetten kitartó jegy. Azt sem lehet mondani, hogy precíz vagy. Ez azért van mert mindenbe belekapsz, minden érdekel…egy ideig. Ezt a partnered nem fogja díjazni, főleg ha olyan valakivel élsz együtt, akinek lételeme a pontosság, rendszerezés, áttekinthetőség.

- Hirdetés -
kep 2022 04 23 093751189 Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő a csillagjegyed? Ezeket a párkapcsolati hibákat követed el rendszeresen

Nehéz veled tervezni, mert néha magad sem tudod, hogy mit akarsz. Néha azt érzed, hogy a komoly kapcsolat egy akadály, ami egy erős, belső feszültséget szít benned.

Szereted az igazad bizonygatni. A vízöntők foggal-körömmel ragaszkodnak az igazukhoz. Az ikrek hajlandó kompromisszumra. A mérleg valahol a kettő között áll. Domináns, határozott személyiség vagy, akik nem félnek nyíltan konfrontálódni.

kep 2022 04 23 093846266 Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő a csillagjegyed? Ezeket a párkapcsolati hibákat követed el rendszeresen

Gyakran fecsegsz, és mindent képes vagy megmagyarázni.

kep 2022 04 23 093733675 Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő a csillagjegyed? Ezeket a párkapcsolati hibákat követed el rendszeresen

Könnyen megsértődsz. Olyan dolgokkal is meg lehet bántani, amit mások észre sem vesznek. A mártírkodás sem idegen a számodra. Szóval ha épp meg vagy sértődve és eluralkodik rajtad a pesszimizmus, akkor elég nehéz veled együtt élni.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

bien

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!