Íme a legfurcsább család. Egy feleség, aki megosztja a férjét az anyjával és a húgával.

- Hirdetés -

Ahány család, annyi szokás. Igazából mindenki úgy él, ahogy szeretne. Otthon azt csinál mindenki, amit csak akar. Nem? Azért vannak olyan dolgok, amik egy kicsit túllőhetnek a célon. Itt van például jelen cikkünk családja. Egy férfi van a háztartásban, akinek egy komplett nőegyletről kell gondoskodnia. Nem csak arról van szó, hogy lenyírja a füvet, vagy megjavítja a csapot. Nem. Ha huncut gondolataid támadtak, akkor azt kell mondjuk…joggal.

kep 2021 10 13 093427 Íme a legfurcsább család. Egy feleség, aki megosztja a férjét az anyjával és a húgával.

Madi Brooks egy meglehetősen népszerű amerikai TikToker. Közel 100.000 felhasználó követi a közösségi oldalon. Rövid videóiban gyakran beszél a családjában kialakult furcsa kapcsolatairól, melyek kétségtelenül szokatlanok. Szóval… Egy közös partnerük van, de élvezik azt a kiváltságot, hogy maguk is több emberrel lehetnek.

@madibrooks567 Don’t judge #fypシ #4u #viral ♬ BedRock – Young Money

Madi férje, nagyon örül ennek a felállásnak és egyáltalán nem zavarja. Ez egy boldog négyes.

@madibrooks567 Don’t hate or judge #fypシ #swingtok #hotwife ♬ original sound – madi
- Hirdetés -

Amikor nekem nincs kedvem hozzá, akkor átpasszolom anyámnak. Felőlem még a húgommal is összebújhat. Nem látok benne semmi kivetnivalót.

@madibrooks567 Yep don’t judge #fypシ #swingtok #viral ♬ original sound – madi

A legtöbb ember képtelen felfogni, hogy miként lehet egy ilyen négyesben élni. Sokan azt mondják, hogy egyáltalán nem egészséges egy családon belül kialakítani egy ilyen kapcsolatot. Mi van akkor, ha a pasi egyszerűen megunja a három hölgy egyikét. Egy ilyen kapcsolatnak soha nem lett volna szabad létrejönnie.

@madibrooks567 Facts no hate #fypシ #viral #adulttiktok ♬ original sound – madi

Az biztos, hogy páran, elgondolkodtunk ezen az egészen. Nyilván a pasi szemszögéből nézve ez egy egész jó kis felállás. Sokan fantáziálnak ilyesmikről…

- Hirdetés -
kep 2021 10 13 093636 Íme a legfurcsább család. Egy feleség, aki megosztja a férjét az anyjával és a húgával.

Szóval ez ideig-óráig elmegy, de előbb, vagy utóbb ennek meglesz a hátulütője.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!