Íme a legmakacsabb csillagjegyek. Ezek a pasik rosszabbak, mint egy öszvér…

Megosztás

- Hirdetés -

Hírből sem ismerik azt a szót, hogy kompromisszum. Mindig igyekeznek elérni a maguk akaratát. Kell, hogy övék legyen az utolsó mondat. Egy ilyen férfival való kapcsolathoz igazi túlélőnek kell lenni.

Íme a legmakacsabb csillagjegyek

kep 2022 07 20 152601355 Íme a legmakacsabb csillagjegyek. Ezek a pasik rosszabbak, mint egy öszvér...

BAK

Alapvetően egy kezesbárány lenne, de ha a saját véleményedet akarod érvényesíteni az nem mindig lesz konfliktusmentes… Ráadásul sértődékeny is, amire rájön az engesztelhetetlensége. Nem könnyű vele… Na! A bakok általában türelmesek, de vigyázz vele. Ha megharagszik Rád, akkor nem lesz egyszerű dolgod. Mindenről megvan a véleményük, és nem szeretik, ha valaki ezen változtatni akar.

- Hirdetés -

Vele minden vita, csak idő- és idegpocsékolás.

kep 2022 07 20 152548898 Íme a legmakacsabb csillagjegyek. Ezek a pasik rosszabbak, mint egy öszvér...

OROSZLÁN

Az ebből a jelből származó srácok rendkívül tiszteletreméltóak, büszkék és nagylelkűek. Van egy karizmájuk, amely minden nőt elbűvölhet. Amikor kiválasztják az egyiket, úgy fognak bánni vele, mint egy hercegnővel. Hacsak… követelni nem kezd tőlük. Ha egy Oroszlán arra a következtetésre jut, hogy tévedsz (ez nagyon gyakran előfordul), akkor a vele való beszélgetés olyan lesz, mintha a falnak beszélnél.

Önző és beképzelt is lehet. Néha fájóan őszinte. Bírják a kritikát, de ők is élesen fogalmaznak. Az oroszlán nem hajlik meg az érveid súlya alatt.

- Hirdetés -
kep 2022 07 20 152105006 Íme a legmakacsabb csillagjegyek. Ezek a pasik rosszabbak, mint egy öszvér...

BIKA

A bika makacs. Szeret irányítani, és ha a dolgok kicsúsznak a kezei közül, akkor mérges lesz. A bika nem szereti a változást. Minden változtatási kísérlet rendre ellenállásba ütközik velük.

Ne hidd, hogy bármit is rákényszeríthetsz egy bikára. Minden bika szereti a biztonságérzetet. Utálja a veszekedést és menekülni fog attól, aki vitába kényszeríti.

kep 2022 07 20 152238865 Íme a legmakacsabb csillagjegyek. Ezek a pasik rosszabbak, mint egy öszvér...

VÍZÖNTŐ

A Bikával ellentétben a Vízöntő szereti a változásokat, és maga kezdeményezi azokat. Ennek köszönhetően biztosan nem fogsz unatkozni mellette.

- Hirdetés -

Ne feledd azonban, hogy a Vízöntők független emberek, akik, akár egy macska, a saját útjukat követik. Ha megpróbálsz változtatni rajta, egy Vízöntő minden bizonnyal mindent megtesz, hogy ne veszítse el status quo-ját.

Minden olyan kapcsolat, amely megköveteli a Vízöntőtől, hogy elköteleződjön és feladja függetlenségét, kudarccal végződhet.

kep 2022 07 20 152414541 Íme a legmakacsabb csillagjegyek. Ezek a pasik rosszabbak, mint egy öszvér...

SZŰZ

A Szűz srác kicsit olyan, mint egy Bak. Nem viseli jól a káoszt, értelmes, hűvös és zárkózott. Ezek a tulajdonságok megnehezítik a Szüzek számára a nagy szerelmek átélését. Mert a szerelemmel gyakran együtt jár a káosz, és ez az, amit a Szűz nem nagyon szeret.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!