Íme a világ legjobb főnöke, aki 2 elsőosztályú repülőjegyet és 3,1 millió forintot adott alkalmazottainak hálája jeléül

- Hirdetés -

Sajnálatos módon nem minden ember olyan szerencsés, hogy jó főnökkel áldja meg az ég. Ez a kiváltság csak nagyon keveseknek adatik meg, de azok összeteszik a két kezüket, hogy főnökük nem egy basáskodó, embertelen, mindenkit megalázó, munkamániás valaki, hanem egy tisztelhető, barátságos és empatikus személy, aki tudja mit jelent sokat dolgozni. Valószínű mindenki az utóbbit kívánná magának, ami nem csoda, hisz nyugodt és stresszmentes körülmények közt lehet a legjobban teljesíteni.

5 27 Íme a világ legjobb főnöke, aki 2 elsőosztályú repülőjegyet és 3,1 millió forintot adott alkalmazottainak hálája jeléül

Azon személyek pedig még kevesebben vannak, akik saját maguk főnökei, egyéni vállalkozást vezetnek és azt a szakmát űzik, amire már egészen kicsi koruk óta vágytak.

6 16 Íme a világ legjobb főnöke, aki 2 elsőosztályú repülőjegyet és 3,1 millió forintot adott alkalmazottainak hálája jeléül

Most egy vállalkozás vezetőjét tették meg a „világ legjobb főnökének”, miután minden alkalmazottjának fejenként 3,1 millió forintnak megfelelő dollárt és két elsőosztályú repülőjegyet adott „hálapénz” gyanánt.

- Hirdetés -

Sara Blakely azután osztotta ki a pazar ajándékokat, hogy Spanx nevű fehérneműgyártó cége rekordot döntött és 378 milliárd forint nyereséget szereztek. A közösségi médiában most vírusként terjed az a videó, melyen maga Blakely látható, amint egy földgömböt pörget a monumentális mérföldkövet ünneplő partin.

246801063 526736001848705 7855550426310453782 n Íme a világ legjobb főnöke, aki 2 elsőosztályú repülőjegyet és 3,1 millió forintot adott alkalmazottainak hálája jeléül

Miközben pörgeti a gömböt felteszi a kérdést: „Vajon miért pörgetek egy földgömböt? Azért, mert eme pillanat ünneplése révén mindenkinek vettem két elsőosztályú jegyet, mellyel a világ bármely pontjára elutazhat.”

1 34 Íme a világ legjobb főnöke, aki 2 elsőosztályú repülőjegyet és 3,1 millió forintot adott alkalmazottainak hálája jeléül

Alkalmazottai először nem akarnak hinni a fülüknek, majd könnyekben törnek ki. Eközben Blakely folytatta monológját: „A jegyek mellé pedig mindannyian kaptok fejenként 3,1 millió forintot.”

- Hirdetés -
2 30 Íme a világ legjobb főnöke, aki 2 elsőosztályú repülőjegyet és 3,1 millió forintot adott alkalmazottainak hálája jeléül

„A kulisszák mögött a @spanx a dolgozóknak (néhányan élőben, néhányan zoomon) az eladásról és a Blackstone-nal való partnerségről. Ez egy érzelmes bejelentés volt, tele boldog könnyekkel. Elismertük, milyen messzire jutottunk. A könnyek akkor kezdtek el igazán folyni, amikor mindenkit megleptem 2 első osztályú @delta repülőjeggyel a világ bármely pontjára és 10 000 dollár készpénzzel, amit az útra költhettek. Nagyon szeretném, ha minden alkalmazott a maga módján megünnepelné ezt a pillanatot, és olyan emléket teremtene, amely egy életre szól! Egészségünkre, 21 évnyi varázslatra és még sok-sok további varázslatra …. 🥂” – írta posztjához.

Blakely őszintén beszélt arról, hogy a nőknek mennyire nehéz befektetőket szerezniük a munkájuk során, hogy ötleteiket finanszírozzák. Azt állította, hogy bár a vállalkozók 50%-a nő, csak 2,3% kap támogatást befektetőktől, befektetési végektől.

- Hirdetés -
3 32 Íme a világ legjobb főnöke, aki 2 elsőosztályú repülőjegyet és 3,1 millió forintot adott alkalmazottainak hálája jeléül

„Ez egy nagyon nagy pillanat mindannyiótok számára és szeretnék köszöntőt mondani az előttem álló nőknek és a világ összes olyan nőjének, aki még nem kapott ilyen lehetőséget. Egy ilyen pillanatban az anyukámra és a nagymamámra gondolok, és az ő lehetőségeik hiányára, valamint az összes előttük élt nőre.” – folytatta.

4 31 Íme a világ legjobb főnöke, aki 2 elsőosztályú repülőjegyet és 3,1 millió forintot adott alkalmazottainak hálája jeléül

Blakely a Spanxet mindössze 1,5 millió forinttal indította el, és reméli, hogy egy nap 6,3 milliárdot fog érni. A Spanxet egyébként nemrég vásárolta fel a Blackstone befektetési cég. Sara emellett egy alapítványt is létrehozott, a Blakely’s Red Backpack Fund-ot, amely a női vállalkozókat segíti és támogatja. Számára nagyon fontos, hogy sok más nő is hasonló jóban és boldogságban részesülhessen anélkül, hogy bármelyik cégnek, férfinak meg kellene hunyászkodnia.

Ti örülnétek egy ilyen főnöknek?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!