Íme egy egyszerű kérdés, amire csak a skizofrének vagy a zsenik adhatnak választ. Te közéjük tartozol?

- Hirdetés -

Gyakorlatilag lehetetlen első pillantásra megkülönböztetni egy mentális zavarban szenvedő személyt az egészséges embertől. Számos pszichiátriai teszt és módszer létezik annak ellenőrzésére, hogy mi történik a beteg fejében.

kep 2021 10 19 105642 Íme egy egyszerű kérdés, amire csak a skizofrének vagy a zsenik adhatnak választ. Te közéjük tartozol?

Két egyszerűnek tűnő kérdéssel állunk most elétek, melyekre alapvetően a skizofrének és a rendkívüli gondolkodású emberek tudnak helyesen válaszolni. Egyesek szerint 140-es IQ felett beszélünk zsenikről. Ez tulajdonképpen igaz is lehet, mert kb. 150-ig van skálázva. Egy bizonyos szint felett már nem pontozzák hivatalosan.

kep 2021 10 19 105959 Íme egy egyszerű kérdés, amire csak a skizofrének vagy a zsenik adhatnak választ. Te közéjük tartozol?

Érdemes jól megfigyelni a két mozgóképet. Próbálj arra összpontosítani, amit látsz és ne arra, amit gondolsz. Trükkös kis gif-ek azt meg kell hagyni. 😉

- Hirdetés -

A maszk csak az egyik oldalán, vagy mindkét oldalán domború?!

m 0 1500283660 1500283774 Íme egy egyszerű kérdés, amire csak a skizofrének vagy a zsenik adhatnak választ. Te közéjük tartozol?

Melyik irányba forog a maszk?

maska2 Íme egy egyszerű kérdés, amire csak a skizofrének vagy a zsenik adhatnak választ. Te közéjük tartozol?

Íme a válaszok!

- Hirdetés -

1: A maszk, csak az egyik oldalán domború.

2: A masz az óramutató járásával megegyező irányban forog.

Persze, attól, hogy valaki nem találta el még nem jelenti azt, hogy valami „baja” van. Teljesen egészséges ember. 🙂

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!