Justin Bieber élete veszélyben. Már a koncertjeit is lemondta…

- Hirdetés -

A népszerű énekest csúnya betegség támadta meg. Vélhetőleg az idei Sziget Fesztiválos fellépését sem tudja vállalni.

Justin az Instagram fiókján tett közzé egy videót, amelyen jól láthatóan valami nem stimmel az arcával. Így közölte az ijesztő hírt miszerint a fél arca lebénult.

„Nyilvánvalóan látjátok, hogy valami probléma van az arcommal”

Az énekes ezután a Ramsay-Hunt szindrómáról kezd el beszélni, ami állítólag megtámadta. Ez egy vírusos betegség, amelynek következményeként az arca egyik oldala teljesen lebénult. Nem tud pislogni, mosolyogni és még az orrát sem tudja mozgatni.

- Hirdetés -

Az énekes szerint a helyzet nagyon súlyos, ezért a jövőbeli koncerjteit is kellett mondania.

„Reméltem, hogy nem ez lesz így ,de a testem azt üzeni, hogy lassítanom kell”

kep 2022 06 11 101531947 Justin Bieber élete veszélyben. Már a koncertjeit is lemondta...

A sztár szeretne újra színpadra állni. Jelenleg arctornát végez, hogy minél gyorsabban felépüljön. Hogy a gyógyulási folyamat meddig tart, azt senki nem tudja megmondani. Sanszos, hogy az első magyarországi fellépésre még várnia kell a rajongóknak. Két hónap múlva adnia koncertet a Sziget Fesztiválon, de kérdéses, hogy el tudja vállalni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!