Két férfival él párkapcsolatban és így nevelik a gyerekeket. Szerintük ez teljesen egészséges…

Megosztás

- Hirdetés -

Lehet egyszerre több embert szeretni? A poliamor emberek szerint IGEN. De, hogy miként hat ez a gyermekekre, az más kérdés…

Poliamoria: Mit jelent?

A poliamoria több ember iránti szerelem. A poliamoristákat gyakran a következő jelzővel is megbélyegzik: könnyelmű, kicsapongó emberek, akik képtelenek hűségesek maradni. Mi az igazság? Mit mondanak magukról a poliamoristák?

- Hirdetés -
kep 2022 09 03 075215516 Két férfival él párkapcsolatban és így nevelik a gyerekeket. Szerintük ez teljesen egészséges...
A poliamoria széles körben használt szimbóluma: a végtelen szív

Egy évek óta poliamor kapcsolatban élő nő osztotta meg történetét az Insider.com portálnak adott interjújában. Mint mondja, amikor megismerkedett Daniellel – férjével és gyermekei biológiai apjával, nem gondolta, hogy valaha is ilyen kapcsolatba lép majd. Aztán megismerkedett egy másik férfival is…

Jennifer azt állítja, hogy két férje van. Egy hivatalos és egy nem hivatalos. Daniel a biológiai apa, a másik pedig szimplán csak egy „másik szülő”.

Nehéz kezdetek

Jennifer és Daniel néhány éve döntöttek úgy, hogy változtatni kell. A gyerekek 6 és 3 évesek voltak. A pár ezután csatlakozott a poliamoristák csoportjához, és elvitték gyermekeiket olyan családok találkozóira, amelyek ilyen kapcsolatban működnek.

Arra azonban nem gondoltunk, hogy valaha más partnerrel fogunk együtt élni. Aggódtam, hogy felelőtlenség lesz (…)

- Hirdetés -

Mi változott? „Ty” (a másik férfi) 2018-ban jelent meg a pár életében. Egyedülálló volt, nyitott az új barátokra. Szóval összeköltöztek. A nő szerint a gyerekek hamar elfogadták a másik férfit is. Ráadásul így sokkal könnyebb együtt élni. Megoszlanak a házimunkák és több idejük van egymásra. Ráadásul mindig akad valaki, aki vigyázni tud a gyerekekre.

Egy ilyen „rendszer” előnye még az, hogy három helyről jön a jövedelem, így hárman járulnak hozzá az otthoni költségvetéshez.

Szeretek poliamor szülő lenni (…), és a gyerekeim is szeretik, ha sok szülő van a közelben

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!