Kidobta a barátnője mert túl kövér volt. Ma már biztosan megbánta a döntését…

Megosztás

- Hirdetés -

A közhiedelemmel ellentétben a szakítás során az egyik fél mindig egy picit jobban szenved, mint a másik. Talán mert az egyik győztesen lép ki a patthelyzetből. Gondoljunk csak egy olyan szituációra, hogy valakit azért dobnak, mert túl kövér. Nem csak a szívünket, de az önbecsülésünket is rendesen összetörné. Miroslav Judt-tal pontosan ez történt. Azonban a sztori ennyivel még nem ért véget.

kep 2021 10 17 080243 Kidobta a barátnője mert túl kövér volt. Ma már biztosan megbánta a döntését...

Miroslav párjának elege lett abból, hogy a pasija kövér és csak fekszik egész nap. Nem tesz semmit az ellen, hogy egy kicsit jobban nézzen ki. Az élete a tévé előtt fekvésből, sörözésből és chips-zabálásból állt.

Na, most erre egyetlen egy nő sem tudna felnézni, szóval ha nem Ryan Reynolds az illető, akkor ezt egy idő után bármelyik barátnő megelégelné. Szóval Miroslavnak mennie kellett.

- Hirdetés -

Ez azonban egy katalizátor volt a férfi számára, aki a szakítás után elkezdett komolyan gondolkodni az életén. Nem akarta, hogy kövér emberként tekintsenek rá, aki egyáltalán nem vonzó. Ő is belátta, hogy az életben nem fog normális párt találni, mert az is elmenekül majd. Egy megoldás létezett: az edzőterem.

Noha a szakítás megtörte, de tudta, hogy valamivel el kell foglalnia magát. Ráadásul a lelki trauma pont abban a tudatban erősítette meg őt, hogy akarjon foglalkozni önmagával. A cukros üdítőket, alkoholt magas fehérjetartalmú étrendre cserélte és meglehetősen hamar ledobott magáról 40 kilót. Annyira tetszett neki az edzőterem, hogy ez vált a szenvedélyévé. Ott ismerkedett meg Viktóriával is, akivel ma már jegyben járnak.

Viki nem csak a testét kedveli, hanem magát a karaktert is. Pont akkor ismerkedtek meg, amikor Miroslav még csak az útja első lépéseit tette.

- Hirdetés -

Tudom, hogy Viktória nem csak a testem miatt van velem, hanem azért is, amilyen ember vagyok. Tudom, hogy szeret engem.

Számomra ő az egyetlen, és remélem, hogy egyszer feleségül vesz. Amikor vele vagyok, tudom, hogy minden kemény munka a fogyásáért megérte. Ha a volt barátnője most látná, rájönne, hogy mit veszített.

-Mondja egymásról a páros.

- Hirdetés -

Miroslav élete olyan most, mint amilyennek lennie kellett volna. Tudja, hogy megtalálta élete párját és a közös szenvedélynek köszönhetően szavak nélkül is megértik egymást. Pár évvel ezelőtt még nevetett volna, ha valaki azt mondja neki, hogy edzőterembe fog járni.

„Egész nap csak feküdtem a kanapén. A barátnőm kidobott, ami nagyon fájt akkor, de most már tudom, hogy ez kellett ahhoz, hogy megváltozhassak. Köszönöm neki, mert nélküle nem sikerült volta.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!