„Kiközösítettek és kövér disznónak hívtak. 13 milliót költöttem magamra és most mindenkinek én kellek”

- Hirdetés -

Nagyon sok ember életében jön egy törés, melynek hatására gyökeresen megváltozik az élete. Ez az esetek egy bizonyos százalékában jó. Persze, idáig el kell jutni. A változásnak mi az ára? Egy rossz gyermekkor? Zaklatások? Baleset?

Jazmyne Day rengeteg rosszat kapott az élettől. Túlsúlya miatt egész életében bántották, csúfolták őt. Egy ilyen zaklatás komoly sebeket okozhat az ember lelkébe. Hány olyan fiatal van, akit piszkálnak az iskolába és végül önmaga ellen fordul?!

kep 2021 11 17 093428 "Kiközösítettek és kövér disznónak hívtak. 13 milliót költöttem magamra és most mindenkinek én kellek"

A 28 éves, dél-wales-ből származó nőt rengetegen csúfolták azért mert kövér. 2017 decemberében, azonban eljött a töréspont. Könyvelőként dolgozott ekkoriban. Egy hozzá közel álló ember kövér disznónak hívta és ettől depresszióba esett. Úgy gondolta, hogy nincs értelme az életének.

De nem adta fel. Ebből az egész traumából erőt merített és összeszedte magát.

- Hirdetés -

Elkezdett edzeni, kizárta a cukrot az életéből, amelynek hála ledobott 30 kilót.

Itt még azonban nincs vége a történetnek. A hölgy 30.000 Fontot, azaz 13 millió forintot költött plasztikai műtétekre.

kep 2021 11 17 093016 "Kiközösítettek és kövér disznónak hívtak. 13 milliót költöttem magamra és most mindenkinek én kellek"

Hát az egyértelműen látszik, hogy a kebelnagyobbítást nem bírta kihagyni… ráadásul egy kicsit meg is szaladtak a köbcentik.

- Hirdetés -

Mi nem feltétlenül értjük ezt a két hatalmas labdát a mellkasán, de kinek mi tetszik ugyebár.

kep 2021 11 17 093006 "Kiközösítettek és kövér disznónak hívtak. 13 milliót költöttem magamra és most mindenkinek én kellek"

Azt mondja: „Jelenleg teljesen elégedett vagyok a külsőmmel, és tényleg megszerettem a testemet.”

Jasmine állítása szerint most minden férfinek ő kell. Folyamatosan randira hívják és ajánlatokkal bombázzák.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!