Korábban 100 kilót nyomott. Most minden férfi megfordul utána az utcán, pedig csak egy élelmiszerről mondott le…

- Hirdetés -

Több mint 100 kilót nyomott. Megjelenése miatt álmatlan éjszakái voltak. Úgy döntött változtatnia kell. Átváltozása minden képzeletet felülmúlt, pedig csak egyetlen termékről mondott le…

kep 2022 07 21 140815819 Korábban 100 kilót nyomott. Most minden férfi megfordul utána az utcán, pedig csak egy élelmiszerről mondott le...

Az elhízás elleni küzdelem

A kanadai Isabelle Audette kiskorától kezdve a zsíros ételek szerelmese volt. Étkezésének főszereplői a gyorsételek és az édes italok voltak. A nő nagyon gyorsan elhízott, ami kihatással volt az egészségére. Isabelle elhízása egyre nyilvánvalóbbá vált, így társai kigúnyolták. Kollégái beszólásai és rosszindulata arra késztette Isabelle-t, hogy magának való lett és ez egyenes utat nyitott a mentális problémáknak. Egy ponton a lány súlya már 100 kg volt.

kep 2022 07 21 140206724 Korábban 100 kilót nyomott. Most minden férfi megfordul utána az utcán, pedig csak egy élelmiszerről mondott le...

Az átalakulás 6 éve kezdődött. A kritikus pillanat akkor jött el, amikor Isabelle Audette nyaralni készült. Tinédzserként már tisztában volt vele, hogy teste korántsem tökéletes, és ez nagy probléma. Szégyellte a testét bikiniben, és nagyon rosszul érezte magát emiatt. Aztán úgy döntött, ideje tenni valamit.

- Hirdetés -

Végleg lemondott a szénsavas üdítőkről és a gyorskajákról. Helyükre zöldség, gyümölcs, sovány hús és víz került. Emellett a fizikai tevékenységet is bevezette az életébe. Annak ellenére, hogy korábban semmi köze nem volt a sporthoz, hetente ötször járt el edzeni. Nem kellett sokat várni az eredményre.

Meghökkentő átváltozás

kep 2022 07 21 140343066 Korábban 100 kilót nyomott. Most minden férfi megfordul utána az utcán, pedig csak egy élelmiszerről mondott le...

Korábban 100 kg volt

Isabelle ma már tökéletes alakkal büszkélkedhet. Metamorfózisának köszönhetően népszerűvé vált az interneten. Instagram-fiókját több mint 347 000 ember nézi, akiket motivál. Isabelle gyönyörűen néz ki, és szinte elfelejtette azokat az időket, amikor az emberek ujjal mutogattak rá. Instagram-profilján rengeteg olyan fotót találhatsz, amelyek reményt adnak a nőknek, hogy valóra váltsák a szép alakkal kapcsolatos álmaikat.

Sokan, amikor elkezdenek fogyózni, különféle hibákat követnek el, amelyek lehetetlenné teszik a kívánt alak elérését. A szakértők azt javasolják, hogy a fogyás megkezdése előtt kell egy tisztítókúra. Ez magában foglalja például a folyékony étrendet az első két hétben. Akkor a legjobb, ha sok gyümölcslevet, vizet iszunk és inkább leveseket eszünk. Ennek köszönhetően a szervezet megszabadul a szövetekben felhalmozódott felesleges víztől.

- Hirdetés -

 Fontos a türelem Az egészségednek a legjobb, ha hetente fél-egy kilót fogysz. Ennek köszönhetően elkerülheted a striák vagy ráncok kialakulását. Egy ideális étrendben a kalória körülbelül 30 százalékának zsírból kell állnia. Viszont fehérjéből – 15 százalék, szénhidrátból – 55 százalék.

Bámulatos ugye?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!