Lebénult a fogamzásgátlótól. A 24 éves lány kétségbeesett

- Hirdetés -

A 24 éves lány fogamzásgátló implantátumot használt. Ez a terhesség elleni védekezés modern módszere. Sajnos tragédiához vezetett. A nő egyik végtagja lebénult.

Fogamzásgátló implantátumot használt

A fogamzásgátló implantátum a legmodernebb fogaA fogamzásgátló implantátum a legmodernebb fogamzásgátló módszer. Ez egy apró, több milliméter hosszú rúd, amelyet a bőr alá helyeznek a kar belső oldalán . A rúd etonogesztrelt szabadít fel, amely egy hormon, amely megakadályozza a terhességet.

implants Lebénult a fogamzásgátlótól. A 24 éves lány kétségbeesett

Az implantátum cseréje 3 évente történik, 18 és 40 év közötti nőknél alkalmazható. Biztonságos fogamzásgátlási módszernek számít.

Magyarországon még nem annyira elterjedt módszer. A briteknél azonban nagyon népszerű. 99%-ban véd a nem kívánt terhesség ellen.

- Hirdetés -
138926ebb54eb0bc84d229f61ef0a13b Lebénult a fogamzásgátlótól. A 24 éves lány kétségbeesett

A 24 éves Danielle is úgy döntött, hogy ezt a fogamzásgátlási módszert használja. Az implantátum beültetése nem igényel semmilyen extra eljárást, de Danielle-nek komoly problémákkal kell szembenéznie miatta.

684 Lebénult a fogamzásgátlótól. A 24 éves lány kétségbeesett

2016-ban a lány másodszorra ment beültetésre. Az eljárás csak néhány percet vett igénybe, és minden simán ment. A lány azonban aggódott, hogy nem érzi az implantátumot. Látszani nem látszik, de ezt érezni lehet a bőr alatt.

Néhány év múlva rájött az okára

Danielle nem zavartatta magát. Nem is különösebben aggódott. Eltelt 3 év és tudta, hogy ki kell vetetnie az implantátumot. Kiderült, hogy túl mélyen van ahhoz, hogy ki lehessen húzni. Az orvos 20 perc próbálkozás után feladta.

- Hirdetés -

A lányt beutalták műtétre, de még a sebésznek sem volt egyszerű dolga. A műtét után a lány zsibbadást kezdett érezni a műtott kezében. Kiderült, hogy a beavatkozás során idegsérülés történt. Danielle élete 180 fokot fordult.

a2e7e Lebénult a fogamzásgátlótól. A 24 éves lány kétségbeesett

„Tönkretette az életemet. Nem akarok dramatizálni, de szinte teljesen elvesztettem a bal karomat. Nem érzem és nem tudom használni. Mindig független voltam, de most mások segítségére kell támaszkodnom. Senki nem tudja, hogy mi történt. Még hajat sem tudok mosni, vagy melltartót felvenni. Ha sima fogamzásgátlót szedtem volna, akkor most rendben lenne a kezem.”

ghfjg Lebénult a fogamzásgátlótól. A 24 éves lány kétségbeesett

Danielle most egy rehabilitációs programon vesz részt. Reméli, hogy ez segít majd visszaszerezni a kezében lévő erő egy részét.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Ez is érdekelhet: Ragasztót kent a férfiasságára, hogy menyasszonya ne essen teherbe – Másnap kórházba kellett szállítani

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!